Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Primark.
10. septembra 2024 o 15:30
Čas čítania 1:49
Sponzorovaný obsah

Primark predstavil novú jesennú kolekciu s Ritou Ora. Outfity odrážajú osobný štýl speváčky a niektoré kúsky kúpiš za 3,50 €

Primark predstavil novú jesennú kolekciu s Ritou Ora. Outfity odrážajú osobný štýl speváčky a niektoré kúsky kúpiš za 3,50 €
Zdroj: primark
MÓDA MÓDA RITA ORA
Uložiť Uložené

Kolekcia je dostupná od 10. septembra.

Medzinárodný maloobchodný reťazec Primark prináša novú kolekciu so svetovou superhviezdou Ritou Ora. Kolekcia s názvom „Lazy Daze“ je ako stvorená na jeseň a zameriava sa na dva trendy – divoké retro a praktický štýl. Ak hľadáš niečo, čo má jesenný vibe, v utorok 10. septembra utekaj do Primarku.

„Som nesmierne rada, že aj tentokrát prinášame charakteristické kúsky, ktoré by ľudia pravdepodobne nečakali. Moje kolekcie v spolupráci s Primarkom mi pomáhajú zamýšľať sa nad tým, ako vytvárať nové trendy, ktoré oslovia každého, a zároveň je to jedinečná príležitosť podeliť sa o to, čo na móde milujem a vidieť to v oblečení, ktoré nosí toľko ľudí,“ hovorí Rita Ora o novej kolekcii.

Čo nájdeš v kolekcii „Lazy Daze“?

Môžeš sa tešiť na nový svieži vzhľad, ktorým si obohatíš svoj jesenný šatník. Celá kolekcia sa nesie v zemitých farbách s nádychom červenej a v štýle, ktorý zosobňuje tradičnú eleganciu, neutrálnosť, praktickosť a funkčnosť.

V kolekcii nájdeš prekladané sukne v čiernej a hnedej farbe, pohodlné vesty s károvaným vzorom, biele košele a kárované vysoké ponožky. Stačia ti elegantné poltopánky, kravata a máš perfektný back-to-school look.

primark
Zdroj: primark

Pokiaľ si ideš viac elegantný office vibe, ktorý nie je ani príliš ženský ani príliš mužský, v „Lazy Daze“ nájdeš neutrálne oblečenie v retro štýle. Tieto kúsky sú zamerané na pohodlie a tradičné strihy. V kolekcii nájdeš menčestrové nohavice, saká, kardigány a rôzne úpletové svetre. Look môžeš doplniť hnedým trenčkotom alebo elegantnou zlatou bižutériou.

Súčasťou novej kolekcie je tiež sivý kostýmový komplet, ktorý pozostáva z voľného saka, ležérnych plisovaných nohavíc, plisovanej minisukne a strihaných šiat. Tie môžeš kombinovať s popelínovými košeľami a poltopánkami na podpätku, ktoré dodajú tvojmu outfitu moderný vzhľad.

primark
Zdroj: primark
Aktuálna kolekcia pozostáva zo 163 kusov, vrátane oblečenia, topánok a doplnkov. Ceny začínajú na 3,50 EUR za módne doplnky a končia na 42 EUR za oblečenie.

Celý sortiment nájdeš na webstránke Primarku, kde si vieš skontrolovať dostupnosť produktov ešte predtým, než pôjdeš do predajne.
primarkprimarkprimarkprimark
Zobraziť galériu
(13)
Kolekcia „Lazy Daze“

Rita Ora a spolupráca s Primark

„Každá nová kolekcia v spolupráci so spoločnosťou Primark ma nadchne viac ako tá predchádzajúca. V každej z nich prinášame milovníkom módy prepracovanejší vzhľad a výrazné módne kúsky, ktoré si môžu prispôsobiť svojmu osobnému štýlu. Za posledný rok som sa venovala výberu nadčasových trendových a zároveň symbolických kúskov hodiacich sa do každého ročného obdobia,“ vysvetľuje Rita Ora.

„Od uvedenia prvej kolekcie Rity Ory v minulom roku sa naša ponuka produktov neustále rozširuje o prémiovejšie produkty, od elegantného oblečenia na každodenné nosenie, cez jarné kvetinové kúsky až po našu úžasnú festivalovú kolekciu. Naše partnerstvo s Ritou je aj naďalej procesom skutočnej spolupráce a sme veľmi hrdí, ako sa toto partnerstvo po roku od uvedenia prvej kolekcie vyvíja, pričom naše produkty čoraz viac odrážajú neustále sa vyvíjajúci štýl Rity,” doplnila obchodná riaditeľka v spoločnosti Primark, Mary Lucas.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa RITA ORA (@ritaora)

```html

```

Domov
Zdieľať
Diskusia