Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2024 o 15:01
Čas čítania 0:32
Radoslava Juračková

IShowSpeed preskočil svoje Lamborghini v nebezpečnej rýchlosti. Fanúšikovia ho kritizujú, že sa mohol zabiť

OSOBNOSTI INFLUENCERI YOUTUBE
Uložiť Uložené

Youtuber riskoval svoj život len kvôli pozretiam na sociálnych sieťach.

Športové auto značky Lamborghini s podobizňou jeho obľúbeného futbalistu Cristiana Ronalda a s farbami portugalského národného tímu sa oproti nemu rozbehlo nebezpečnou rýchlosťou, pri ktorej ho preskočil.

Po tom, ako šťastne a bez zranenia pristál na zemi, neskrýval svoju radosť. „Prvý človek na svete. Všetci ma lajkujte, odoberajte a sledujte,“ vyhlásil na konci videa. Rýchlo idúce Lamborghini takto preskočil trikrát po sebe.

Odporúčané
Streamer IShowSpeed nadáva ženám, fanúšikovia mu trhali vlasy a hádzali naňho moč. V Prahe zablokoval dopravu, príde aj k nám? Streamer IShowSpeed nadáva ženám, fanúšikovia mu trhali vlasy a hádzali naňho moč. V Prahe zablokoval dopravu, príde aj k nám? 23. júla 2024 o 14:30

Na záver ešte podal ruku vodičovi auta. „Ľúbim ťa, tato,“ zopakoval mu dvakrát. Za volantom bol teda pravdepodobne jeho otec. Aj napriek tomu, že preskočiť idúce auto je obdivuhodné, fanúšikovia si myslia, že je to za hranicou. Odkazujú mu, že pri tom mohol zomrieť a kvôli získaniu lajkov riskuje svoj život. Niektorí si navyše myslia, že video vytvorila AI.

Späť
Zdieľať
Diskusia