Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 17. októbra 2024 o 17:32
Čas čítania 1:27
Radoslava Juračková

Rodina Liama Payna sa vyjadrila k smrti speváka: „Máme zlomené srdcia“, odkazy zasielajú aj celebrity

OSOBNOSTI NEHODY A ÚMRTIA SMRŤ SPEVÁCI A SPEVÁČKY
Uložiť Uložené

Na sociálnych sieťach mu mnohí kolegovia z hudobného priemyslu posielajú emotívne odkazy. Členovia One Direction sa ešte nevyjadrili.

Vo štvrtok ráno obletela svet správa o úmrtí jedného z členov One Direction. Liam Payne zomrel vo veku 31 rokov po páde z 3. poschodia v hoteli v Argentíne. Celebrity na sociálnych sieťach začali na speváka spomínať. Jeho nečakaná smrť mnohých zasiahla.

Pre médiá sa už vyjadrila aj Liamova rodina. „Máme zlomené srdcia. Liam bude navždy v našich srdciach a budeme si ho pamätať pre jeho dobrú, vtipnú a odvážnu dušu. Podporujeme jeden druhého najlepšie, ako môžeme. Ako rodina žiadame o súkromie a priestor v týchto ťažkých časoch,“ cituje vyjadrenie zdrvenej rodiny BBC.

Slovami nedokážeme vyjadriť emócie, ktoré teraz kolektívne cítime. Vyzerá to tak, že je celý svet na rovnakej lodi. Naše srdcia idú k Liamovej rodine, priateľom a Directioners okolo sveta. Odpočívaj v pokoji, brat,“ vyjadrili sa Backstreet Boys na X.

Liam začínal v súťaži X Factor, kde spolu s ostatnými neplánovane vytvorili skupinu One Direction. K jeho smrti sa tak vyjadril aj oficiálny profil súťaže. „Smutný odchod Liama Payna nám zlomil srdce. Bol nesmierne talentovaný a ako člen skupiny One Direction zanechal v hudobnom priemysle a u fanúšikov na celom svete trvalý odkaz,“ napísali.

Som v šoku. Liam bol ku mne vždy milý. Bol jeden z prvých veľkých umelcov, s ktorými som mal možnosť pracovať. Nedokážem uveriť tomu, že je preč,“ napísal na Instagramový príbeh Charlie Puth a zverejnil fotku so zosnulým spevákom.

Odporúčané
Samo Tomeček o pilotovaní: Počas jedného letu som sa takmer zabil. Odvtedy viac premýšľam nad tým, čo tu po sebe zanechám Samo Tomeček o pilotovaní: Počas jedného letu som sa takmer zabil. Odvtedy viac premýšľam nad tým, čo tu po sebe zanechám 1. septembra 2024 o 9:30

Na Payna spomínajú i raperi. „Rozprával som sa s tebou pred dvomi dňami. Budeš mi naozaj chýbať,“ napísal Ty Dolla Sign. Liam spolupracoval aj s raperom Quavom na hite Strip That Down. „Odpočívaj v raji,“ napísal na Instagrame. 

Domov
Zdieľať
Diskusia