Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2024 o 7:57
Čas čítania 0:33
Radoslava Juračková

Miss AI pozná svoju víťazku. Tá sa zaviazala, že bude aj naďalej pokračovať v zdokonaľovaní umelej inteligencie

ZAUJÍMAVOSTI KRÁSA SÚŤAŽ UMELÁ INTELIGENCIA
Uložiť Uložené

Dostala 5-tisíc dolárov v hotovosti a kontrakt s publicistom, ktorý jej pomôže dosahy na sociálnych sieťach ešte navýšiť.

Minulý mesiac sme ťa informovali o zložení finálovej desiatky Miss AI. Je to súťaž krásy, v ktorej o titul kráľovnej bojujú ženy vytvorené pomocou umelej inteligencie. Súťažiace nemusia byť len krásne, ale aj aktívne na sociálnych sieťach. Tam musia interagovať s komunitou, ktorá ich sleduje. Porota už rozhodla, ktorá z nich sa stala tohoročnou kráľovnou, informuje o tom CNN.

Odporúčané
Toto je desať finalistiek súťaže Miss AI. Majú tisíce sledujúcich, no v skutočnosti neexistujú Toto je desať finalistiek súťaže Miss AI. Majú tisíce sledujúcich, no v skutočnosti neexistujú 7. júna 2024 o 15:45

Absolútnou víťazkou sa stala Kenza Layli z Maroka. Na Instagrame má základňu až 200-tisíc fanúšikov. „Výhra v Miss AI ma motivuje ešte viac v tom, aby som pokračovala v zdokonaľovaní umelej inteligencie. Nie je to len nástroj, je to transformačná sila, ktorá môže narúšať priemyselné odvetvia, spochybňovať normy a vytvárať príležitosti tam, kde predtým žiadne neexistovali,“ cituje ďakovnú reč influencerky CNN.

Na druhom mieste skončila Francúzka Lalina Valina, ktorá ma na Instagrame 124-tisíc sledujúcich. Trojlístok víťaziek uzavrela Olivia C, ktorá je z Portugalska. 

Víťazka Miss AI, Kenza Layli z Maroka.1. vicemiss AI, Lalina Valina z Francúzska.2.vicemiss AI, Olivia C z Portugalska.
Zobraziť galériu
(3)
Anketa:
Ktorá z víťaziek sa ti páči najviac?
Miss AI  Kenza Layli z Maroka
1. vicemiss AI Lalina Valina z Francúzska
2. vicemiss AI Olivia C z Portugalska 
Miss AI  Kenza Layli z Maroka
36 %
1. vicemiss AI Lalina Valina z Francúzska
60 %
2. vicemiss AI Olivia C z Portugalska 
4 %
Domov
Zdieľať
Diskusia