Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2024 o 15:45
Čas čítania 0:41
refresher team

Toto je desať finalistiek súťaže Miss AI. Majú tisíce sledujúcich, no v skutočnosti neexistujú

Toto je desať finalistiek súťaže Miss AI. Majú tisíce sledujúcich, no v skutočnosti neexistujú
ZAUJÍMAVOSTI INFLUENCERI KRÁSA SÚŤAŽ
Uložiť Uložené

Ide o prvú súťaž krásy umelej inteligencie na svete.

O súťaži, v ktorej budú o titul kráľovnej krásy súťažiť ženy vytvorené umelou inteligenciou (AI), sme ťa už informovali. Teraz už je jasná aj desiatka finalistiek z 8 krajín. So svojimi výtvormi sa do súťaže prihlásilo 1 500 ľudí.

Okrem vzhľadu rozhoduje v súťaži aj dokonalosť stvárnenia súťažiacich a to, ako sú aktívne na sociálnych sieťach. Jednotlivé profily si môžeš poprezerať cez webové stránky spoločnosti Fanvue, ktorá súťaž vyhlásila.

Ocenenie ukázalo to, ako sú tvorcovia v oblasti AI angažovaní, a samotná úroveň užšieho výberu nie je nič iné než neuveriteľná,“ okomentoval výber spoluzakladateľ spoločnosti Will Monange. 

Tvorcovia súťažia o finančnú odmenu. Vyhrať môžu 5-tisíc dolárov. O tom, kto si odmenu odnesie, rozhodne porota zložená nielen zo živých ľudí so skúsenosťami zo sveta súťaží krásy, modelingu a marketingu, ale aj z dvoch vplyvných influenceriek a modeliek vytvorených AI Aitany Lopez a Emily Pellegrini.

Domov
Zdieľať
Diskusia