Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2024 o 16:11
Čas čítania 1:06
redakcia

Súd rozhodol v prospech Rachellkky. Jej exfrajer Tomy Kotty spoznal svoj trest, uznali ho za vinného

OSOBNOSTI DOMÁCE NÁSILIE OSOBNOSTI RÁCHEL KARNIŽOVÁ RODOVO PODMIENENÉ NÁSILIE
Uložiť Uložené

Spevák a moderátor údajne počas ich vzťahu influencerku Ráchel fyzicky napadol a spôsobil jej viditeľné zranenia. Po roku súdnych ťahaníc dostal Tomáš dvojročný podmienečný trest.

Aktualizácia: V pôvodnom znení článku bolo uvedené, že Tomáš D. bol súdom uznaný ako vinný z domáceho násilia. Chybu v definícii spáchaného skutku sme opravili, po správnosti ho súd uznal za vinného z prečinu ublíženia na zdraví.

Influencerka Ráchel Karnižová zverejnila trestný rozkaz Mestského súdu Bratislava I, ktorý rozhodol v jej prospech. Jej expriateľa a známeho speváka a moderátora Tomyho Kottyho (Tomáša Drahoša) uznal súd za vinného z prečinu ublíženia na zdraví.

Odporúčané
Veľký zvrat v prípade týranej influencerky Ráchel. Polícia obvinenie Tomyho Kottyho zamietla Veľký zvrat v prípade týranej influencerky Ráchel. Polícia obvinenie Tomyho Kottyho zamietla 9. augusta 2023 o 18:50

 Vo veci sme kontaktovali aj Ráchel, ktorá sa so súdnym dokumentom podelila aj na sociálnej sieti. „Spravodlivosť na Slovensku stále je, aj keď sa to strašne dlho naťahovalo. Čakala som až rok, než mi prišlo toto vyjadrenie,“ povedala pre Refresher. Tomy Kotty doteraz tvrdil, že je zbavený obvinenia. Ráchel ženám, ktoré zažili domáce násilie, odkazuje: „Nebojte sa podať trestné oznámenie, lebo spravodlivosť bude vždy na vašej strane.“

Instagram/@rachellkka tomy kotty
Zdroj: Instagram/@rachellkka

 

Prípad sa ťahal vyše roka, Kotty dostal dvojročnú podmienku

V apríli minulého roka podala Ráchel trestné oznámenie na Tomyho Kottyho. S domácim násilím vyšla von aj na sociálnych sieťach, kde zverejnila fotografie svojej dobitej tváre aj rozhádzaného bytu. Po prevalení incidentu sa interpret ku všetkému priznal a dobrovoľne sa liečil. Neskôr však všetko poprel a dokonca ho zbavili obvinenia. Svoj boj však Ráchel nevzdala a napokon sa dočkala spravodlivosti.

rachellkka
Zdroj: Ráchel Karnižová archív

Na základe trestného rozkazu, ktorý nám Ráchel poskytla na nahliadnutie, bol umelec odsúdený na rok väzenia. Súd však výkon trestu podmienečne odložil na skúšobnú lehotu dvoch rokov. Rozsudok nie je právoplatný, Drahoš sa môže odvolať.

Podľa výpovede Ráchel, ktorú poskytla Policajnému zboru, jej spôsobil viaceré zranenia. Vraj ju udieral päsťou do tváre, ťahal za vlasy, kopal do oblasti brucha a spôsobil jej zranenia, ktoré sa liečia najmenej 7 dní.

Odporúčané
Tomy Kotty prvýkrát prehovoril o tom, čo sa stalo s influencerkou Ráchel. Snaží sa vyvrátiť jej verziu, chce sa naďalej brániť Tomy Kotty prvýkrát prehovoril o tom, čo sa stalo s influencerkou Ráchel. Snaží sa vyvrátiť jej verziu, chce sa naďalej brániť 25. augusta 2023 o 7:53
Domov
Zdieľať
Diskusia