Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
5. apríla 2024, 18:31
Čas čítania 1:00
Karolína Uličná

Brad Pitt údajne týral manželku aj deti. Angelina Jolie zverejnila smutné detaily z ich manželstva

OSOBNOSTI ANGELINA JOLIE BRAD PITT HOLLYWOOD VZŤAHY
Uložiť Uložené

V spore Angeliny Jolie a Brada Pitta, ktorý trvá už 5 rokov, vyplávali na povrch nové obvinenia.

Známa americká herečka Angelina Jolie v novom súdnom spise v spore s exmanželom Bradom Pittom hovorí aj o fyzickom násilí v manželstve. Tvrdí, že ju bývalý manžel viackrát napadol, informuje USA Today.

O hercových útokoch na svoju rodinu Angelina prvýkrát prehovorila ešte v októbri 2022, keď ho obvinila z fyzického a zo psychického týrania a spomenula aj incident, ktorý sa údajne odohral na palube ich súkromného lietadla v roku 2016

V žalobe sa píše, že Pitt urážal Jolie a jedno z detí ju začalo brániť. Vtedy sa herec v záchvate hnevu vrhol na svoje dieťa. Herečka ho následne chytila, aby ho zastavila. Pitt ju zhodil dozadu do sedadiel a zranil jej chrbát a lakeť.

Angelina však tvrdí, že 8 rokov starý incident nebol jediný. K fyzickému násiliu vraj dochádzalo často aj predtým. „Zatiaľ čo Pittova história fyzického týrania Jolie sa začala dlho pred rodinným výletom lietadlom z Francúzska do Los Angeles v septembri 2016, tento let znamenal prvý prípad, keď bol Pitt násilný aj na deti. Jolie ho potom okamžite opustila,“ informovali právnici 48-ročnej herečky.

Angelina Jolie a Brad Pitt s deťmi v roku 2014.
Angelina Jolie a Brad Pitt s deťmi v roku 2014. Zdroj: Getty Images

V roku 2019 sa herci oficiálne rozviedli súdnou cestou, ich spory však trvajú dodnes. Kameňom úrazu je práve ich spoločne nadobudnuté vinárstvo Miraval. Ide o francúzske vinárstvo, kde sa v roku 2014 Angelina a Brad zosobášili. 

Odporúčané
REPORTÁŽ: Boli sme v Holíči, kde nakrúcajú hollywoodsky film. Okolo zámku je ostnatý plot, videli sme prípravu scény aj hercov REPORTÁŽ: Boli sme v Holíči, kde nakrúcajú hollywoodsky film. Okolo zámku je ostnatý plot, videli sme prípravu scény aj hercov 1. mája 2024, 15:00

Šesťdesiatročný herec má problémový vzťah aj so svojimi deťmi. Tie držia s mamou. V minulosti mu jeho syn ku Dňu otcov „venoval“ prianie plné vulgarizmov a nadávok, v ktorom ho nazval „kreténom prvej triedy“, pre ktorého sa jeho štyri najmladšie deti trasú od strachu.

Späť
Zdieľať
Diskusia