Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
5. októbra 2022, 12:34
Čas čítania 1:08

Brad Pitt mal Angelinu Jolie držať pod krkom a ich deti oblievať vínom a pivom

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Známi herci sa súdia vo veci vlastníctva francúzskych viníc.

Angelina Jolie tvrdí, že Brad Pitt fyzicky aj psychicky týral ju aj ich dve deti. Povedala to v rámci práve prebiehajúceho právneho sporu o francúzske vinárstvo, ktoré spolu kedysi vlastnili.

K napadnutiu malo podľa The Independent prísť počas letu súkromným lietadlom medzi Francúzskom a Los Angeles v roku 2016. Herečka tvrdí, že Pitt počas predmetného letu vypil „viacero alkoholických nápojov“.

Brad Pitt
Angelina Jolie a Brad Pitt vo filme Mr. & Mrs. Smith. Zdroj: Netflix

Pitt mal podľa žaloby jedno dieťa dusiť a ďalšie udrieť do tváre, pričom chytil za hlavu aj Jolie, ktorou vzápätí potriasol. V spisoch sa píše aj o tom, že Brad Pitt mal na svoju vtedajšiu partnerku liať pivo a pri inej príležitosti pivom aj červeným vínom polial aj ich deti. Angelinu Jolie mal sotiť aj do steny záchoda a opakovane päsťou udierať do stropu lietadla. 

Angeline Jolie mal vyčítať, že „ničí rodinu“ a jedno z ich detí „vyzerá ako pos**té dieťa z Columbine“. Mal pritom odkazovať na masaker na strednej škole v Columbine z roku 1999 v Colorade, pri ktorom študenti zastrelili 12 detí a učiteľa.

28. júna 2023, 10:40 Čas čítania 0:34 Pýtali sme sa Slovákov, čo hovoria na kauzu Kollár vs. Richterová. Aký majú pohľad na domáce násilie? Pýtali sme sa Slovákov, čo hovoria na kauzu Kollár vs. Richterová. Aký majú pohľad na domáce násilie?

Právnici herečky tvrdia, že rokovania o predaji jej podielu vo vinárstve zlyhali po tom, čo Brad Pitt požadoval, aby podpísala „dohodu o mlčanlivosti, ktorá by jej zmluvne zakazovala hovoriť mimo súdu o Pittovom fyzickom a emocionálnom zneužívaní jej a ich detí“. Brad Pitt obvinenia z urážania detí poprel a jemu blízky zdroj naznačuje, že za únikom súdnych dokumentov je herečkin tím, ktorého cieľom je vraj hercovi ublížiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia