Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti L'Oréal Paris.
25. marca 2024, 15:00
Čas čítania 0:55
Sponzorovaný obsah

Takto si vytvoríš dokonalý „no make-up“ make-up. Inšpiruj sa fotografkou Katarínou Šlesárovou (MAKE-UP & GOSSIP)

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP
Uložiť Uložené

Známa fotografka Linde odhalila aj niečo zo svojho súkromia či pracovného života.

Linda Gunišová si tentoraz do priestorov Beauty Factory pozvala známu celebritnú fotografku Katarínu Šlesár. Tá hneď v úvode prezradila, že preferuje prirodzené nude líčenie. S jej návodom si aj ty vytvoríš „no make-up“ make-up, ktorý zvýrazní črty tvojej tváre a zakryje prípadné nedokonalosti.

Prvým krokom, ktorý Katka nikdy nevynechá, je príprava pleti. Pred tým, ako si nanesie make-up, aplikuje si na pleť podkladový krém. Keďže chcela, aby jej make-up vydržal čo najdlhšie, siahla po podkladovej báze Maybelline Fit Me! Luminous+Smooth, ktorá sľubuje rozjasnenú a zjednotenú pleť.

Následne si hubkou na make-up Katka aplikuje ľahký BB krém. Ak aj ty hľadáš ľahký a prirodzený make-up, Linda ti odporúča Bare With Me Blur Tint od NYX-u, ktorý nezaťažuje pleť, no zároveň poskytuje skvelé krytie. 

Keďže Katka chodí na lamináciu obočia, na jeho úpravu jej stačí použiť kefku na obočie. Následne si pomocou bronzera zvýrazní kontúry tváre. Fotografka obvykle nepoužíva lícenku, na radu Lindy však vyskúšala Le Blush od L’Oréal Paris a s výsledkom bola veľmi spokojná. Katka si aplikuje fixačný sprej, ktorý ešte prepúdruje. Na záver si aplikuje riasenku a pery zvýrazní ceruzkou. Vo videu sa tiež dozvieš, čo robiť, ak sa ti riasenka odtláča na viečka.

Okrem postupu na nude make-up sa vo videu dozvieš, aké boli Katkine kariérne začiatky a koľko prác vystriedala, kým sa stala uznávanou fotografkou. S Lindou sa porozprávala aj o vyhorení a dôvodoch, prečo musela znovuobjaviť work-life balans.

Domov
Zdieľať
Diskusia