Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. januára 2024, 16:55
Čas čítania 0:44
Karolína Uličná

FOTO: Sociálne siete ovláda fashion trend mafiánskych manželiek. Potvrdila to aj luxusná oslava Kate Moss v Paríži

MÓDA MÓDA TIKTOK TRENDY
Uložiť Uložené

Oslava päťdesiatky Kate Moss sa konala vo francúzskej reštaurácii Laurent v štýle art déco.

Kate Moss oslávila svoje päťdesiate narodeniny v Paríži. Párty sa uskutočnila v luxusnom päťhviezdičkovom hoteli Ritz a niesla sa vo veľkom štýle.

Mala aj pestrý a bohatý guestlist, informoval Dailymail. Vládla čierna čipka, umelá kožušina, zvieracia potlač či vysoké čižmy.

Mladšia generácia túto módu nazýva „manželky mafiánov“ a pomaly ovládla aj sociálne siete, najmä TikTok. 

Velikánka modelingového priemyslu, oslávenkyňa Kate, ktorá má záľubu v priehľadných odevoch, mala na sebe čierne čipkované maxišaty s výraznými vyšívanými kvetmi. Trblietavé čierne lodičky a saténová pelerína rovnakej farby doplnili jej supermodelkovský elegantný večerný odev.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @katemosstyle

Na oslavu britskej modelky zavítala aj dcéra Paula McCartneyho, módna návrhárka Stella McCartney. Tá je jasným dôkazom toho, že zvieracie vzory sú opäť in. Minišaty s tigrovanou potlačou zladila s lodičkami so vzorom hadej kože. 

Odporúčané
To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek 26. apríla 2024, 15:00

Keď príde na výrazné šperky, ktoré doslova kričia, musia byť zlaté. Či už zvolíme vrstvené retiazky, náušnice, náramky alebo hodinky. Vedeli to aj prominentní hostia a hostky, pretože dominantnými na oslave boli práve zlaté kúsky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia