Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
2. januára 2024, 10:09
Čas čítania 0:52
Karolína Uličná

V kaviarni Zuzany Plačkovej zasahovalo vyše 10 policajtov. Dôvodom boli bujaré novoročné oslavy, ktoré sa vymkli spod kontroly

NEWS POLÍCIA SR ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Podľa miestnych išlo o nezvyčajný počet policajtov, ktorí zasahovali v podniku Black Garden, ktorý sa nachádza na Matičnom námestí v Čadci.

Nový rok sa pre Zuzanu Plačkovú nezačal najlepšie. Do jej novootvorenej kaviarne v Čadci sa v pondelok 1. januára nahrnulo vyše 10 policajtov. Tentokrát bola známa influencerka obeťou. Dôvodom boli zrejme bujaré novoročné oslavy, ktoré sa vymkli spod kontroly. Počas nich jej zatiaľ neznámi páchatelia zničili interiér kaviarne, ktorá sa nachádza v centre mesta, informovali o tom tvnoviny.sk.  

„Policajná hliadka bola vyslaná preveriť oznámenie na Matičné námestie v Čadci, kde malo dôjsť k poškodeniu majetku. Po príchode na miesto sa policajti skontaktovali s oznamovateľkou, ktorá bola poučená o ďalšom postupe,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Žiline Gabriela Kremeňová pre portál televízie Markíza.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PINK GARDEN BLACK GARDEN (@black.garden.slovakia)

Na svojom Instagrame zverejnila krátke vyjadrenie k situácii. „Niektorí ľudia by sa mali naučiť chovať. Je mi smutno z toho, že človek sa snaží niečo robiť pre ľudí, skrášľovať a budovať a niekto príde a začne ti to ničiť,“ hovorí vo videu.

Odporúčané
Bývalý člen NAKA: Vyhrážali sa nám, že skončíme zakopaní v Karpatoch. Brali sme to však ako súčasť našej práce (Rozhovor) Bývalý člen NAKA: Vyhrážali sa nám, že skončíme zakopaní v Karpatoch. Brali sme to však ako súčasť našej práce (Rozhovor) 16. marca 2024, 9:30

Celá situácia pobúrila aj miestnych obyvateľov, ktorí poukazujú na to, že oveľa závažnejšie problémy v meste riešia len dve hliadky. „V živote som toľko policajtov v Čadci na jednom zásahu nevidel, bolo ich tam najmenej desať,“ podotkol jeden z obyvateľov.

V minulosti bola známa influencerka Plačková zatknutá pre obvinenia z drogovej činnosti. Po pár týždňoch však bola prepustená a pozbavená obvinení. 

Domov
Zdieľať
Diskusia