Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. októbra 2023, 15:08
Čas čítania 0:23
Adriana Královičová

ASAP Rocky navrhne najnovšiu kapsulovú kolekciu značky Puma v spolupráci F1. Riri mu vybavila job, vtipkujú ľudia.

MÓDA ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sa výsledku nemôžu dočkať.

Puma sa na začiatku roka 2023 stala partnerom F1 a najnovšie spojila sily s raperom ASAP Rockym. Raper v rámci nového postu kreatívneho riaditeľa navrhne kapsulovú kolekciu, ktorú predstaví v novembri 2023 na Las Vegas Grand Prix. Medzi produktami budú doplnky, oblečenie aj obuv. Raper však bude mať vplyv na viacero kolekcií v rámci spolupráce s F1. 

Odporúčané
FOTO: Fenty x Puma uvádza na trh nové unisex tenisky inšpirované futbalovými legendami. V kampani hviezdi Rihanna FOTO: Fenty x Puma uvádza na trh nové unisex tenisky inšpirované futbalovými legendami. V kampani hviezdi Rihanna 8. septembra 2023, 10:19

Na prvých záberoch pózuje samotný ASAP Rocky. Odhalené sú doplnky s oranžovými a červenými akcentmi, obuv či bundy. S nemeckou značkou spolupracuje aj jeho priateľka Rihanna a fanúšikovia si neodpustili vtipné komentáre. Riri mu vraj vybavila job. Čo myslíš, zvládol to?

f1, asap rocky, puma
Zdroj: Puma
f1, asap rocky, puma
Zdroj: Puma
Domov
Zdieľať
Diskusia