Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. septembra 2023, 10:19
Čas čítania 1:00
Adriana Královičová

FOTO: Fenty x Puma uvádza na trh nové unisex tenisky inšpirované futbalovými legendami. V kampani hviezdi Rihanna

MÓDA RIHANNA
Uložiť Uložené

Nový dizajn futbalovej a bežeckej topánky je tu. Kopačky kedysi nosil aj brazílsky futbalista Pelé.

Rihanna sa stala tvárou novej kolekcie, ktorá vznikla v spolupráci značiek Puma a Fenty. Výsledkom je obuv, ktorá má dlhú historickú tradíciu. Nového redizajnu sa „dočkali“ ikonické kopačky King a bežecká obuv Easy Rider. Na výber budeš mať čierno-biele a strieborné tenisky s logami Fenty a Puma Cat. Obuv sa pýši vysokokvalitným koženým dizajnom a podrážkou tradičnej bežeckej obuvi. Suma sa bude pohybovať od 85 do 170 eur v závislosti od veľkosti a farebného vyhotovenia. Do predaja sa tenisky dostanú 15. septembra 2023. Rihanna chcela, aby kolekcia bola dostupná pre všetky vekové kategórie. Tenisky sa teda objavia aj v detskej verzii, sú unisex.

Rihanna si vybrala model tenisiek Avanti. V 80. rokoch ich nosili futbalové legendy ako Pelé, Eusebio a Maradona. „Chcela som priniesť do ulíc niečo z archívov značky Puma. Niečo ikonické a zosnulý veľký Pelé urobil práve z topánok Avanti ikonickú obuv,“ povedala speváčka.

„Bol to naozaj vzrušujúci zážitok, spolupracovať s Rihannou. Veľa času sme trávili v archíve značky Puma, aby sme našli produkt, ktorý by ju oslovil. Avanti je klasika, ktorá je jedinečná a ikonická. Som veľmi šťastná, že tento projekt ožíva, a ešte viac sa teším z toho, čo nás spolu s Rihannou čaká ďalej,“ okomentovala spoluprácu s Rihannou produktová manažérka Pumy Maria Valdes.

Fenty, Puma, RihannaFenty, Puma, RihannaFenty, Puma, RihannaFenty, Puma, Rihanna
Zobraziť galériu
(5)

Spolupráca Fenty a nemeckej značky Puma siaha až do roku 2014, keď sa Rihanna stala kreatívnou riaditeľkou dámskeho oblečenia. Rihanna je dnes oficiálnou kreatívnou riaditeľkou kolekcie Fenty x PUMA. Videokampaň natočil Dennis Leupold, okrem speváčky v nej môžeš vidieť aj Asap Nasta, Purea a Felixa Mallarda.

Anketa:
Čo hovoríš na výsledok spolupráce?
WAU! Nový dizajn je krásny. 
Neohúrilo ma to. 
WAU! Nový dizajn je krásny. 
30 %
Neohúrilo ma to. 
70 %
Domov
Zdieľať
Diskusia