Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti PanzerStore.
9. októbra 2023, 14:30
Čas čítania 2:46
Sponzorovaný obsah

Nové produkty PanzerGlass pre iPhone 15: Týmito revolučnými vlastnosťami si ťa získajú

Nové produkty PanzerGlass pre iPhone 15: Týmito revolučnými vlastnosťami si ťa získajú
Zdroj: PanzerGlass
TECH APPLE IPHONE MOBILY
Uložiť Uložené

Určite nechceš navštíviť opravný servis. Tak dopraj svojmu novému „tech-kamošovi“ tú najlepšiu ochranu.

Dánsky výrobca ochranných skiel a puzdier pre elektronické zariadenia PanzerGlassTM pri nedávnom predstavení nového iPhone 15 uviedol na trh viacero nových produktov. Ako to už býva zvykom, tie prinášajú množstvo revolučných technológií a prvkov. Pozri sa, čím všetkým zaujmú tieto novinky a prečo budú tou najlepšou ochranou tvojho iPhonu 15 pred poškodením.

Ešte odolnejšie ochranné sklá

panzerglass, panzerstore
Zdroj: PanzerGlass

Ochranné sklá PanzerGlassTM sú vyrábané z japonského skla Asahi, ktoré je temperované poctivo v peci, nie chemicky, pri teplote 500 °C až 5 hodín. Vďaka tomu získavajú výnimočnú tvrdosť a odolnosť voči škrabancom, pádom a nárazom.

Vylepšením technologického procesu výroby sa podarilo dosiahnuť, že ochranné sklá PanzerGlassTM na iPhone 15 sú až 3x odolnejšie voči škrabancom ako pre iPhone 14. V praxi to znamená, že zvládnu až 10 000 poškriabaní oceľovou vlnou bez toho, aby došlo k vzniku škrabancov na ich povrchu. Benefitom nových skiel je tiež o 50 % vyššia pružnosť.

4 vrstvy, 3 triedy pevnosti

PanzerGlass
Zdroj: PanzerGlass

Sklá PanzerGlassTM pozostávajú zo 4 základných vrstiev:

  • oleofóbnej vrstvy proti odtlačkom prstov;
  • tvrdeného skla;
  • bezpečnostnej vrstvy, ktorá eliminuje riziko zranenia pri prasknutí skla;
  • silikónovej vrstvy, ktorá zabezpečí dokonalé priľnutie ochranného skla a zároveň vyhladzuje už existujúce škrabance na displeji používaného smartfónu.

Okrem toho sú sklá dostupné v 3 triedach odolnosti – Gold (1x temperované a 1x leštené), Platinum (2x temperované a 2x leštené) a Diamond (3x temperované a 3x leštené). Čím viac je sklo temperované, tým vyššiu odolnosť získava.


Vedel si, že... v balení skiel Ultra-Wide Fit pre iPhone 15 sa nachádza špeciálny rámik Easy Aligner, vďaka ktorému sklo nalepíš úplne presne hneď na prvýkrát? Aplikovať ho tak môžeš rýchlo a jednoducho sám v pohodlí domova.

Sklo, ktoré chráni súkromie

panzerglass, panzerstore
Zdroj: PanzerGlass

V ponuke PanzerGlassTM nájdeš aj jedinečné ochranné sklo Side-View Privacy. To má zabudovaný filter, ktorý znemožňuje čítať údaje na displeji, keď sa naň pozeráš zboku. Svoj telefón tak môžete komfortne používať aj v MHD alebo na miestach s väčším množstvom ľudí a nemusíš sa báť, že niekto cudzí bude čítať tvoje správy.

Puzdrá s materiálom D3O® Bio 

panzerglass, panzerstore
Zdroj: PanzerGlass

Ochranné puzdrá PanzerGlassTM HardCase a ClearCase na iPhone 15 obsahujú po novom vrstvu vyrobenú z unikátneho materiálu D3O® Bio, ktorý sa používa napríklad aj v chráničoch pre motorkárov alebo športovcov. Ide o najpokročilejší ochranný materiál na svete, ktorý je zároveň veľmi ekologický, keďže sa vyrába z kukuričného škrobu.

Materiál D3O® Bio obsahuje voľné molekuly, ktoré sa pri náraze spoja, absorbujú energiu, rozptýlia ju a následne sa vrátia späť do svojej pružnej polohy. Aj vďaka tejto technológii dokážu puzdrá HardCase a ClearCase zvládať mimoriadne silné nárazy a pády.

Zaujímavosť: Špičkovú odolnosť puzdier ClearCase a HardCase potvrdzuje aj skutočnosť, že spĺňajú najprísnejšie štandardy vojenskej triedy MIL-STD-810H.

Elegantný dizajn, recyklované materiály


Puzdro PanzerGlassTM HardCase na iPhone 15 je vyrobené zo 100 % recyklovaných materiálov. Jeho zadná strana pozostáva z polykarbonátu. Puzdro ClearCase je vyrobené z tvrdeného skla a zadná strana je tvorená tvrdeným sklom. Na oboch puzdrách je na okrajoch protišmykový TPU rámik.

Vďaka tenkej priehľadnej konštrukcii s ochranou proti zažltnutiu nechajú puzdrá naplno vyniknúť dizajn a farbu iPhonu 15. Samozrejme, sú plne kompatibilné s bezdrôtovým nabíjaním. Puzdro HardCase je dokonca dostupné aj vo verzii, ktorá umožňuje nabíjanie prostredníctvom nabíjačky MagSafe.

Ochranné kryty na objektívy

panzerglass, panzerstore
Zdroj: PanzerGlass

Pre iPhone 15 je dostupný úplne nový kryt objektívov Hoops. Ten pozostáva z malých sklenených krúžkov, ktoré majú na okrajoch tenké čierne hliníkové rámiky a silikónové lepidlo. Pomocou aplikátora ich jednoducho nalepíš priamo na jednotlivé objektívy svojho iPhonu a už sa nikdy nemusíš obávať, že sa poškrabú alebo rozbijú pri náraze.

K dispozícii je aj ochranný kryt objektívov PicturePerfect, ktorý poskytuje tiež špičkovú ochranu voči škrabancom a rozbitiu v dôsledku silných nárazov.

Daj svojmu iPhonu 15 to najlepšie

PanzerGlass
Zdroj: PanzerGlass

Pokiaľ chceš, aby ti tvoj nový iPhone 15 spoľahlivo slúžil čo najdlhšie, začni ho čo najskôr chrániť pomocou kvalitných skiel, puzdier či krytov na objektívy z ponuky PanzerGlassTM. Bonusom je, že všetky produkty pre iPhone 15 sú balené do ešte ekologickejších obalov vyrobených z papiera s FSC certifikáciou. Nepredstavujú takú nadmernú záťaž na životné prostredie.

Puzdrá, sklá či kryty objektívov PanzerGlassTM na iPhone 15 zoženieš v predajniach NAY po celom Slovensku alebo ak chceš využiť výhodnú akciu, v ktorej získaš do 22. októbra 2023 pri nákupe nad 35 € kábel USB-C 1,5 m ZADARMO, tak navštív e-shop PanzerStore.

PanzerGlass
Zdroj: PanzerStore
Domov
Zdieľať
Diskusia