Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2023, 13:41
Čas čítania 0:21
Dominik Vetrák

The Last of Us malo viac počítačových efektov ako hollywoodske blockbustery. Ako seriál vyzeral pred pridaním CGI a po ňom?

The Last of Us malo viac počítačových efektov ako hollywoodske blockbustery. Ako seriál vyzeral pred pridaním CGI a po ňom?
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY THE LAST OF US SERIÁL
Uložiť Uložené

Seriál The Last of Us bol veľmi drahý. Výsledkom bol prepracovaný vizuál, ktorý vznikol aj vďaka kvalitným počítačovým trikom. Čo všetko bolo dielom CGI?

Na seriáli The Last of Us pracovalo veľké množstvo štúdií, ktoré vytvárali vizuálne efekty. Štáb nakrúcal na skutočných lokáciách, ktoré však potrebovali úpravu, keďže sa museli zmeniť na postapokalyptické prostredie plné zrúcaných budov, zarastených ciest a podobne.

Odporúčané
Ako HBO nakrútilo The Last of Us: Pedro a Bella kŕmili skutočnú žirafu a štáb postavil tri veľké mestá so stovkami infikovaných Ako HBO nakrútilo The Last of Us: Pedro a Bella kŕmili skutočnú žirafu a štáb postavil tri veľké mestá so stovkami infikovaných 16. marca 2023, 15:30

Počítačové triky využívali aj na niektoré akčné scény či scény s nakazenými. Trikmi dopĺňajú aj detaily do scén, prostredia či na telách hercov. Na videách nižšie tvorcovia týchto trikov prehľadne zobrazujú, aké rôznorodé úpravy robili. 

Ak ťa zaujíma proces nakrúcania, príprav, stavieb celých pľacov a kulís, nahliadni do nášho detailného pohľadu do zákulisia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia