Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
20. júna 2023, 17:00
Čas čítania 4:09
Richard Balog

Brutálne zľavy do výšky až 60 %: Fresh tenisky, oblečenie aj doplnky nájdeš v najlepšom slovenskom obchode so streetwearom

Brutálne zľavy do výšky až 60 %: Fresh tenisky, oblečenie aj doplnky nájdeš v najlepšom slovenskom obchode so streetwearom
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP MÓDA
Uložiť Uložené

Miluješ výpredaje a módu? Potom si na správnom mieste.

V dnešnom výbere nájdeš to najlepšie z letného výpredaja v online obchode Footshop

Predajca, ktorý má obrovský podiel na zlepšení vnímania tenisiek, streetwearu aj luxusnej módy na území Slovenska, si pre nás pripravil zľavy až do výšky 60 % z pôvodných cien. V rámci akciovej ponuky sú k dispozícii desiatky fresh modelov s logom značiek Nike, Adidas Originals, Tommy Jeans, Pleasures, Carhartt WIP či Heron Preston, ktoré skvelo doplnia každý šatník. Dosť bolo slov, vychutnaj si selekciu pre mužov aj ženy a ovládni tohtoročné leto.

Výpredaj v online obchode Footshop
Odporúčané
Toto je čerstvá ponuka značiek Adidas, Asics, Nike aj New Balance. Objav teniskové novinky, ktoré nosí Bad Bunny aj slávne modelky Toto je čerstvá ponuka značiek Adidas, Asics, Nike aj New Balance. Objav teniskové novinky, ktoré nosí Bad Bunny aj slávne modelky 14. júna 2023, 16:00

Najlepšie tenisky vo výpredaji 

Adidas Originals Adilette
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Adilette Slides    67,95 €  61,16 €

Šľapky a leto patria k sebe, čo dobre vie aj návrhársky tím spoločnosti Adidas, ktorý dodal ikonickému modelu Adilette elegantný vzhľad a výsledok je skvelý. 

Adidas Originals Oztral
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Oztral W    127,95 €  76,77 €

V atraktívnej zľave sú aj tenisky Adidas Originals Oztral v ženských veľkostiach, ktoré vďaka univerzálnej farebnej schéme ľahko zladíš na množstvo spôsobov. Dáš im šancu?

Vans Vault Authentic VR3 PW LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault Authentic VR3 PW LX    109,95 €  76,97 €

Pre všetkých fanúšikov tenisiek s logom Vans máme dobrú správu. Vo výpredaji v online obchode Footshop sú desiatky známych siluet, spomedzi ktorých sme vybrali dvojicu vrátane modelu Vans Vault Authentic VR3 PW LX v žlto-fialovom vyhotovení s priedušným látkovým telom.

Vans Vault OG Style 36 LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Style 36 LX    109,95 €  82,47 €

Druhým modelom s logom značky Vans Vault, ktorý sme zaradili do výberu, je silueta OG Style 36 LX so semišovým zvrškom vo sviežom svetlomodrom vyhotovení. 

Adidas Originals Forum 84 Low
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum 84 Low W    124,95 €  93,72 €

V letnom výpredaji nájdeš aj jedny z najpopulárnejších tenisiek v posledných sezónach – Adidas Originals Forum 84 Low v bielej koži, ktorú lemujú kontrastné žlté línie. Vintage vzhľad dodáva zažltnutá podrážka.

Nike Air Force 1 '07 LX
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07 LX W    137,95 €  110,36 €

Príjemný vintage vzhľad má aj toto vyhotovenie legendárnych tenisiek Nike Air Force 1 '07 LX, a to vďaka zažltnutej podrážke, ktorú dopĺňa biely kožený zvršok a kontrastné čierne logo spoločnosti.

Adidas Originals Ozweego OG
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Ozweego OG W    142,95 €  121,51 €

Pôvodná verzia modelového radu Ozweego dostala od návrhárov spoločnosti Adidas nádych deväťdesiatych rokov vďaka oblým líniám aj výraznej farebnej schéme a my nemáme žiadne výhrady.

Adidas Originals Response CL
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Response CL W    149,95 €  127,46 €

Žiadne výhrady nemáme ani voči tomuto svetlofialovému variantu siluety Adidas Originals Response CL, ktorá je dostupná v ženských veľkostiach a vyzerá božsky so šortkami, širokými nohavicami, ale aj s krátkymi šatami.

New Balance 650
Zdroj: Footshop

New Balance 650    182,95 €  128,07 €

Zásahom priamo do čierneho sú aj tieto vysoké tenisky s logom New Balance, ktoré mali v minulosti miesto na basketbalových ihriskách a dnes sú ich prirodzeným prostredím ulice svetových metropol.

Nike Air Max 97 OG
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 97 OG    192,95 €  154,36 €

Selekciu tenisiek ukončujeme najkrajším vyhotovením tenisiek Nike Air Max 97 v zlatých tónoch s červeným logom, ktoré môžeš získať za približne 150 eur vrátane doručenia. 

Najlepšie oblečenie vo výpredaji 

Daily Paper
Zdroj: Footshop

Daily Paper Logo Sweatpants W    99,95 €  54,98 €

Ak hľadáš originálny módny kúsok, skús tieto zvonové tepláky so zaujímavou textúrou v tmavomodrej farbe od streetwearovej značky Daily Paper. 

Pleasures
Zdroj: Footshop

Pleasures Striped Graphic T-Shirt    69,95 €  59,46 €

V portfóliu značky Pleasures nájdeš množstvo atraktívnych tričiek s grafickými motívmi, spomedzi ktorých sme vybrali sivý variant s bielymi prúžkami a čiernym motívom ľudskej hlavy.

Tommy Jeans
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans Super Oversized Shirt W    99,95 €  59,97 €

Pre ženy sme vybrali aj nadčasovú košeľu v nadrozmernom strihu s minimalistickým logom Tommy Jeans. Ide o voľbu, ktorú neoľutuješ ani po niekoľkých rokoch. 

Daily Paper
Zdroj: Footshop

Daily Paper Graphic Hoodie W    129,95 €  71,48 €

Kvalitná mikina s kapucňou by nemala chýbať v žiadnom šatníku bez ohľadu na vek či pohlavie. Ak hľadáš univerzálny variant, máme pre teba tip v podobe svetlej mikiny s vyšívaným logom Daily Paper na prednej časti.

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear Dri-Fit ADV Bodysuit W    79,95 €  71,96 €

Pre odvážne ženy sme vybrali obopnutý telový kostým s abstraktným vzorom a so zapínaním na zips od značky Nike Sportswear, ktorý dodá tvojim outfitom dávku sexepílu. Cena je približne 70 eur. 

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear Therma-Fit ADV Woven Gilet    159,95 €  95,97 €

Vesty považujeme za jednu z najštýlovejších vrchných vrstiev a pri pohľade na tento kúsok od Nike Sportswear rýchlo pochopíš, z akého dôvodu. Teraz môže byť tvoja za menej ako 100 eur, čo je skvelá cena.

Tommy Jeans
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans Archive Oversized Windbreaker    189,95 €  123,47 €

Nielen počas upršaných letných večerov využiješ túto atraktívnu bundu s nápisom Tommy Jeans, ktorá je ako vystrihnutá z deväťdesiatych rokov minulého storočia a vyzerá veľmi dobre.

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Classic Refined Wool Stretch Cargo Pants W    324,95 €  162,48 €

Široké nohavice s vreckami sú cool a obzvlášť v prípade, ak ide o luxusný model s rukopisom japonského návrhára Yohjiho Yamamota pre značku Y-3. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Logo Cardigan x Awake NY    219,95 €  175,96 €

Čo hovoríš na tento kardigán zo spolupráce streetwearových značiek Carhartt WIP a Awake NY? Z nášho pohľadu ide o štýlový kúsok, ktorý je radosť nosiť.

Heron Preston
Zdroj: Footshop

Heron Preston Overdyed Spray Shorts    339,95 €  237,97 €

Rifľové šortky s dĺžkou okolo kolien sú veľmi horúcou záležitosťou a vďaka online obchodu Footshop môžeš teraz vlastniť tento svetlomodrý model spod rúk návrhára Herona Prestona za približne 240 eur. 

Najlepšie doplnky vo výpredaji

Pleasures
Zdroj: Footshop

Pleasures Trucker Cap    57,95 €  46,36 €

K letným outfitom neodmysliteľne patria aj pokrývky hlavy, pričom v ponuke online obchodu Footshop nájdeš desiatky zaujímavých variantov. Čo hovoríš na túto originálnu fialovú šiltovku so sieťkovanou zadnou časťou a s kontrastným čiernym logom značky Pleasures?

New Era
Zdroj: Footshop

New Era 9Fifty Adjustable Cap    57,95 €  46,36 €

Staviť môžeš aj na klasiku v podobe bejzbalovej šiltovky s nastaviteľným popruhom od značky New Era. Vybrali sme zelenú verziu s logom tímu Oakland Athletics. 

New Era
Zdroj: Footshop

New Era 59Fifty Fitted Cap    59,95 €  50,96 €

Krok vedľa neurobíš ani tmavomodrým modelom bez možnosti nastavenia veľkosti s logom tímu Los Angeles Dodges a ďalšími vyšívanými odznakmi po takmer celom obvode šiltovky.

Heron Preston
Zdroj: Footshop

Heron Preston Large Tote Bag    469,95 €  234,95 €

Za polovicu z pôvodnej ceny je k dispozícii táto dizajnérska taška Heron Preston s abstraktným grafickým motívom a reflexnými prvkami. 

Han Kjobenhavn
Zdroj: Footshop

Han Kjøbenhavn Ball Sunglasses    335 €  268 €

Úplný záver výberu si pre seba získali slnečné okuliare od dánskeho špecialistu Hana Kjøbenhavna, ktorý patrí medzi elitu v odbore. Doplň svoju zbierku o tento nádherný kúsok s acetátovým rámom, tmavými sklami a so zlatými detailmi.

Výpredaj v online obchode Footshop
Odporúčané
Tenisky Vans a leto patria k sebe. Vyber si jednu zo šťavnatých noviniek   Tenisky Vans a leto patria k sebe. Vyber si jednu zo šťavnatých noviniek 30. mája 2023, 9:00
Späť
Zdieľať
Diskusia