Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2023, 11:00
Čas čítania 3:22
Jana Chovancová

„Máte tu piecku? Chcem si usušiť ponožky.“ Letušky nám prezradili 5 bizarných požiadaviek od pasažierov

„Máte tu piecku? Chcem si usušiť ponožky.“ Letušky nám prezradili 5 bizarných požiadaviek od pasažierov
Zdroj: Unsplash/Wes Hicks
ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE CESTOVNÝ RUCH
Uložiť Uložené

Letušky a palubní sprievodcovia sa s nami podelili o tie najbizarnejšie požiadavky a sťažnosti svojich pasažierov. My sme pre teba vybrali tie najlepšie z najlepších.

„Jedna naša herečka, veľmi známa fosília, sa cítila celý let hypernovaná. Doteraz neviem, čo to znamená,“ píše Adam, bývalý palubný sprievodca. 

Sťažnosti a bizarné požiadavky pasažierov sú každodennou súčasťou pracovných dní palubných sprievodcov. Človek by si pomyslel, že sa zvláštne veci nedejú často, no ako povedala jedna z respondentiek, každý deň bol pre ňu zážitkom. 

Vytvorili sme na Instagrame výzvu, kde sa s nami súčasní alebo bývalí stevardi podelili o tie najzvláštnejšie príbehy z oblakov. Tie najlepšie sme zozbierali a vložili ich do tohto článku. Ľudí, ktorých spomíname v článku, nechávame v anonymite, resp. neuvádzame ich pravé mená. Je to preto, že niektorí z nich stále pracujú na pozícii stevardov. 

Ak sleduješ náš web, určite ti neuniklo, že naň pravidelne prispievame aj článkami o cestovaní. Nájdeš tam tipy na lacné letenky, zaujímavosti z rôznych kútov sveta, rozhovory s cestovateľmi o ich zážitkoch, ale aj so študentmi o ich pobyte na Erasme. Ak chceš podporiť náš redakčný tím, staň sa členom klubu Refresher+

Odporúčané
Bola som sa pohovore do Emirates: očíslovali nás, postúpila som aj napriek tetovaniam (Reportáž) Bola som sa pohovore do Emirates: očíslovali nás, postúpila som aj napriek tetovaniam (Reportáž) 26. mája 2023, 9:30
Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Unsplash/PChris Brignola

Láska hory prenáša. Alebo dáva bomby do lietadla?

Ľudia často hovoria, že by pre lásku urobili čokoľvek. Zrejme si to povedal aj istý pán z Turecka, ktorý spôsobil nielen niekoľkohodinové meškanie, ale aj poriadny stres posádke a pasažierom. To, čo sa dialo v lietadle, dopodrobna opísal palubný sprievodca Matúš. 

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia