Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Čítaš poslednú stranu článku:
10 outfitov, ktoré dokazujú, že Dua Lipa je kráľovnou extravagancie a majsterkou v kombinácii štýlov

Krištáľová podprsenka aj maxi sukňa

Pri príležitosti svojich minuloročných narodenín stavila speváčka na striebornú krištáľovú podprsenku od Marca Jacobsa z kolekcie jeseň/zima 2022, ktorú na stránke Bergdorf Goodman nájdeš za necelých 3 000 eur (my ti však dávame do pozornosti e-shop Farfetch, kde nájdeš veľa podobných alternatív za dostupné ceny vrátane modelu od značky P.A.R.O.S.H. za 233 eur).

Dua Lipa sa na svoje narodeniny obliekla do bielej. Stredobodom outfitu bola trblietavá mini podprsenka za takmer 3 000 eur.
Dua Lipa sa na svoje narodeniny obliekla do bielej. Stredobodom outfitu bola trblietavá mini podprsenka za takmer 3 000 eur. Zdroj: Instagram/Dua Lipa


Výrazný trblietavý kúsok, ktorý zakrýval len to potrebné, sa stal stredobodom outfitu našej birthday girl. Doplnila ho o bielu denimovú maxi sukňu (jeden z najväčších hitov tohtoročnéj sezóny), crop-topovú bundu v podobnom štýle a vysokými platformami od Mary-Jane. Celé to oživil westernový čierny opasok s prackou (podobne od Marca Jacobsa) a za nás je to jasných desať z desiatich!

Kožená extravaganza aj malé čierne šaty

Zdá sa, že len deň po Met Gala vytiahla Dua z rukáva svoj najväčší tromf. V uliciach New Yorku dokázala, že jej off-duty štýl stojí rovnako za to ako ten z červených kobercov. Paparazzovia ju zachytili v čiernom monochromatickom outfite Versace, ktorý tvorili lesklé minišaty s krokodílím efektom a ladiacia kožená oversize bunda. Práve tá dodala celému looku poriadnu dávku dramatickosti.

Dua Lipa predviedla na Met Gala jeden z najlepších outfitov večera. Na druhý deň však nepodcenila ani svoj off-duty look od Versaceho.
Dua Lipa predviedla na Met Gala jeden z najlepších outfitov večera. Na druhý deň však nepodcenila ani svoj off-duty look od Versaceho. Zdroj: Gotham/GC Images

Punc elegancie dodali outfitu lesklé čierne lodičky s čiernou mašľou, čierne pančušky a vysoký drdol hodný aj paničiek z Upper East Side. My by sme rozhodne nepohrdli ani jej koženou kabelkou od Bottega Veneta a štvorcovými okuliarmi Chanel.

Metalické materiály a sexi lodičky

Experiment vo vlasoch miluje rovnako ako ten v šatníku. So svojimi blond vlasmi a sviežim strihom si v londýnskych uliciach dovolila siahnuť po neónovej zelenej bunde, ktorá zakrývala biele basic tričko, a strieborných metalických nohaviciach. Do oka nám padla aj kockovaná kabelka Off-White za približne 1 360 eur. 

Na stagei, v uliciach veľkomiest aj na červenom koberci, Dua Lipa je kráľovnou experimentu. Vo svojich módnych počinoch miluje kombináciu viacerých štýlov, materiálov aj farieb.
Na stagei, v uliciach veľkomiest aj na červenom koberci, Dua Lipa je kráľovnou experimentu. Vo svojich módnych počinoch miluje kombináciu viacerých štýlov, materiálov aj farieb. Zdroj: Getty Images/Neil Mockford/GC Images


Hoci je neónová bunda silným pútačom pozornosti, azda najvýraznejším aspektom outfitu speváčky sú práve ružové lodičky Monia od The Attico (671 eur). Dua ich viazanie nápadito navrstvila cez metalické nohavice. 

Korzety a baggy džínsy

Nesmierne sexi streetwearový look predviedla Dua Lipa aj v uliciach Londýna. Speváčka stavila na robustné čierne baggy džínsy a výrazný opasok s nenápadnými teniskami. Stredobodom pozornosti je však čierno-sivý kockovaný korzet so zipsom a s výraznými výstrihmi v oblasti dekoltu a pása.

Dua Lipa miluje v šatníku sexappeal aj kontroverznosť. Jeden z najsexi lookov predviedla práve v uliciach Londýna na ceste do nahrávacieho štúdia.
Dua Lipa miluje v šatníku sexappeal aj kontroverznosť. Jeden z najsexi lookov predviedla práve v uliciach Londýna na ceste do nahrávacieho štúdia. Zdroj: Getty Images/Neil Mockford/GC Images


Takáto štýlovka nevznikla v dielni nikoho iného než samotnej Vivienne Westwood, korzety sa u nej pohybujú väčšinou okolo 1 300 eur.

Spojenie širokých džínsov s naopak elegantnejším topom pôsobí v podaní Dua Lipy veľmi osviežujúco. Outfitu nechýba nápaditosť, nádych Londýna a predovšetkým sexappeal.

Nesmrteľné G-stringy

Dua oslavovala nový rok s trendom, ktorý ešte na začiatku milénia nosila Christina Aguilera či Britney Spears. Biele tango nohavičky v tvare veľrybieho chvosta sa stali najväčším doplnkom jej párty outfitu. Nápadito totiž vytŕčali z trblietavých ružových minišiat značky Ludovic de Saint Sernin s hlbokým výstrihom na chrbte a so Swarovského krištáľmi (kolekcie Mirage jar/leto 2023).

Nový rok 2023 privítala v odhalených tangáčoch aj Dua Lipa.
Nový rok 2023 privítala v odhalených tangáčoch aj Dua Lipa. Zdroj: Instagram/Dua Lipa


Trblietavý povrch šiat a ružová farba odkazujú na stále aktuálny barbiecore a o čosi novší mermaidcore (estetika inšpirovaná morskými pannami). Aj keď sa nám ich cenu nepodarilo vypátrať, podobný model sme v ponuke Ludovica de Saint Sernina našli za 13-tisíc eur. Keď už je reč o tangáčoch, radšej investuj do nich (veď na šaty sa ti pri podobnom looku aj tak nikto pozerať nebude).

Kráľovná bikín

Dua Lipu možno právom považovať za kráľovnú bikín, práve sa totiž pozeráš na iný level toho, čo v letnom šatníku znamená slovo „sexi“.

Dua Lipa je kráľovnou bikín. Speváčka sa nebojí predviesť ani uletené vzory a do hry vracia trend háčkovania.
Dua Lipa je kráľovnou bikín. Speváčka sa nebojí predviesť ani uletené vzory a do hry vracia trend háčkovania. Zdroj: Instagram/Dua Lipa

Popová diva sa len pred pár týždňami pochválila na svojom Instagrame dokonalou „postavičkou“ a háčkovanými bikinami Hello Kitty značky GCDS, ktoré ocenia milovníčky Y2K módy. Práve pre ne sú momentálne háčkované prvky must have.

 
Konkrétny model ťa v oficiálnom e-shope GCDS vyjde na 285 eur, no v ponuke nájdeš aj ďalšie hravé štýly s odvážnym strihom. V prípade, že radšej podporíš slovenský dizajn, dávame do povedomia značku Lemonky (oficiálne Lemons Crochet Factory), kde sa pútavé a ručne robené modely pohybujú v hodnote približne okolo 150 a 160 eur.

Chanel nevesta

Len nedávno sa Dua Lipa objavila aj na našom zozname najzaujímavejších (a pomyselne aj najlepších) outfitov z Met Gala 2023, ktoré sa konalo na počesť zosnulej módnej legendy Karla Lagerfelda. Hoci červený koberec ovládol Jared Leto so svojím kostýmom Choupette, väčšina hviezd sa postarala o vskutku vydarené outfity pripomínajúce Lagerfeldov osobitý štýl.

Dua Lipa vyzerala v tvídovej róbe od Chanela ako novodobá Snehulienka.
Dua Lipa vyzerala v tvídovej róbe od Chanela ako novodobá Snehulienka. Zdroj: Getty Images/Dimitrios Kambouris

Jeden z najvydarenejších počinov patril práve Dua Lipe, o ktorej je reč. Speváčka, ktorá sa, ako sme už spomínali, nielen v každodennom živote, ale najmä na eventoch rada pasuje s extravaganciou, stavila tentoraz na nežnosť a jemné línie.

 
Dua sa ukázala v lichotivej bielej twídovej róbe s čiernym lemom a baskickým pásom, pričom rafinovaný výstrih dával vyniknúť luxusnému 100-karátovému diamantovému náhrdelníku Ide Lucida star Necklace v hodnote takmer 10 miliónov dolárov.

Oceňujeme aj jemný mejkap a ležérny účes, a hoci model pochádza z roku 1992, Dua Lipa v ňom vyzerala ako moderná verzia Snehulienky.

Obleč sa v štýle Dua Lipy

Na nasledujúcom shopping liste nájdeš rovnaké modely, ktoré nosí Dua Lipa, aj kvalitné alternatívy.

Ružové lodičky Monia od značky The Attico môžu byť tvoje za 671 eur. S jedinečným zapínaním a remienkom môžeš vykúzliť extravagantný efekt na nohaviciach, podobne ako to urobila Dua Lipa.Za kockovanú kabelku značky Off-White zaplatíš približne 1 360 eur. Plavky Hello Kitty s háčkovaným patentom ťa pri značke GCDS vyjdú na 285 eur.Denimovú podprsenku De-Gelsy so zipsom a s oranžovým zdobením kúpiš od značky Diesel za 310 eur.
Zobraziť galériu
(9)
Anketa:
Čo hovoríš na štýl Dua Lipy?
Milujem ho rovnako ako ju!
Veľmi ma neohúril.
Milujem ho rovnako ako ju!
76 %
Veľmi ma neohúril.
24 %
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia