Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
28. marca 2023, 17:40
Čas čítania 0:23

Špekulant na Slovákoch zarobil skoro milión eur, lebo v Poprade predával fiktívne nehnuteľnosti. Narazil však na policajtov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vylákal peniaze za nehnuteľnosti, ktoré nevlastnil, len si ich prenajímal.

Polícia umiestnila do väzby 40-ročného podvodníka, ktorý si na podvodoch v Poprade zarobil takmer milión eur. Od ľudí pýtal peniaze za nehnuteľnosti, ktoré nevlastnil. Niektoré z nich podľa informácií polície len prenajímal.

„Od poškodených však tento muž vylákal finančné prostriedky pod legendou, že im za finančné prostriedky zadováži nehnuteľnosť. Predpokladaná výška spôsobenej škody je v tomto prípade skoro 1 milión eur, keďže poškodených je viacero osôb,“ píše polícia.

„Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Prešove vzniesol tomuto mužovi obvinenie pre obzvlášť závažný zločin podvodu v časti dokonaný a v časti v štádiu pokusu,“ uviedla polícia.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Polícia Slovenskej republiky
Domov
Zdieľať
Diskusia