Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2023, 10:12
Čas čítania 1:45
Denisa Šútorová

VIDEO: Rihanna ovládla Oscary 2023, predviedla emotívne vystúpenie a neskutočné outfity

VIDEO: Rihanna ovládla Oscary 2023, predviedla emotívne vystúpenie a neskutočné outfity
Zdroj: Getty Images/Kevin Winter
MÓDA OSCAR 2023 RIHANNA
Uložiť Uložené

Napriek tomu, že nomináciu za najlepšiu pôvodnú pieseň nepremenila, Rihanna sa stala kráľovnou večera. Pozri sa, ako to rozbalila na pódiu aj na červenom koberci. ‎️‍🔥

Rihanne ide v poslednom čase karta. Potom ako nedávno ovládla polčas na Super Bowle, sa jej podarilo zmocniť aj odovzdávania Oscarov. Speváčka hviezdila na červenom koberci, na pódiu, ale aj po boku A$AP Rockyho. Hrdý „baby daddy“, ktorému by podľa portálu Page Six rozhodne mala patriť cena za frajera roka (a my súhlasíme), nechýbal ani v hľadisku.

V článku ti prinášame tie najväčšie momenty, o ktoré sa včera v Los Angeles postarala Rihanna, no nezabudni ani na galériu, kde nájdeš ostatné róby červeného koberca, z ktorých šalieme. Poďme teda na to!

Na červenom koberci Oscarov predviedla Rihanna koženú róbu od značky Alaïa. Vďaka džersejovému body vyniklo aj jej bruško.
Na červenom koberci Oscarov predviedla Rihanna koženú róbu od značky Alaïa. Vďaka džersejovému body vyniklo aj jej bruško. Zdroj: Getty Images/Mike Coppola

Kráska z Barbadosu, ktorá očakáva svojho druhého potomka, sa najskôr ukázala na červenom koberci (alebo teda skôr šampanskom koberci) s najväčším pôvabom a v sexi hnedej róbe na mieru od značky Alaïa. Kožený model s odvážnym topom a so zvodnými rozparkami na sukni dopĺňalo rovnako hnedé džersejové body, vďaka ktorému vyniklo aj tehotenské bruško.

Dokonalý look, ku ktorému zladila vysoký drdol, výrazné náušnice a podpätky Giuseppe Zanotti, z nej urobil hotovú „hot mamu“. Paparazzi, ale ani ostatní prítomní z nej nemohli odtrhnúť zrak.

Svoju účasť a vystúpenie na Oscaroch potvrdila na svojom Instagrame ešte 5. marca. Pod fotku jej plačúceho syna totiž napísala: „Môj syn, keď zistil, že na Oscarov ide jeho súrodenec a nie on.“ Fotka si vyslúžila takmer 8 miliónov lajkov.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihannin hviezdny moment, počas ktorého na červenom koberci Oscarov vyzerala ako femme fatale, vystriedala obrovská nálož emócií. Na pódiu v Dolby Theatre totiž poriadne precítila svoj najnovší hit Lift Me Up z filmu Čierny Panter: Navždy Wakanda, za ktorý si vyslúžila aj oscarovú nomináciu v kategórii najlepšia pôvodná pieseň.

Rihanna nepredviedla počas Oscarov len dokonalé vystúpenie, ale aj skvelé outfity. O outfit, ktorý mala na stagi v Dolby Theatre, sa postaral samotný John Galliano.
Rihanna nepredviedla počas Oscarov len dokonalé vystúpenie, ale aj skvelé outfity. O outfit, ktorý mala na stagi v Dolby Theatre, sa postaral samotný John Galliano. Zdroj: Getty Images/Kevin Winter

Okrem úsmevu a podpory od A$AP Rockyho, ktorý na jej počesť pozdvihol pohár so šampanským, si Rihanna vyslúžila aj standing ovation. Zaslúžene! Okrem toho, že z jej výkonu sme mali zimomriavky, treba vyzdvihnúť aj jej dokonalý čierno-strieborný outfit z kolekcie Maison Margiela Artisanal, ktorý pre Riri navrhol samotný John Galliano.

Po vystúpení si Rihanna konečne vydýchla a spolu s A$AP Rockym si vychutnávali zvyšok Oscarov.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

K raperovi, ktorý mal na sebe elegantný bielo-čierny smoking, zladila Rihanna tretí, no o nič menej nádherný outfit zložený z elegantného, no odvážneho zeleného topu, štóly, hodvábnej sukne a kožených rukavičiek Bottega Veneta.

Vrchná časť outfitu nechala vyniknúť Rihannin dekolt, no znovu aj bruško. V neposlednom rade jej tvár okrem jemného make-upu krášlil aj úsmev od ucha k uchu. Vidieť, že speváčka žiari, a my ako verní fanúšikovia sa tešíme na ďalšie podobné momenty. Na záver už len toľko, že v galérii nižšie si môžeš vychutnať aj ostatné oscarové róby.

Lady Gaga sa pred vystúpením v Dolby Theatre predviedla na červenom koberci v priehľadnej gotickej róbe od Versaceho. Výrazným doplnkom celého looku bol aj extravagantný make-up.Angela Basset na Champagne (inak červenom) koberci vynikla vo fialovej róbe Moschino. O šperky sa postarala značka Bulgari.Ana de Armas vzdala elegantnou róbou od Louisa Vuittona poctu Marilyn Monroe. V podobných šatách totiž spievala Happy Birthday prezidentovi
Johnovi F. Kennedymu.Janelle Monáe rozžiarila červený koberec v čierno-oranžovej róbe na mieru od Very Wang.
Zobraziť galériu
(11)
Anketa:
Čo hovoríš na Riri a jej hudobno-módne oscarové počiny?
Bohyňa!
Taký štandard, na Super Bowle bola lepšia.
Bohyňa!
81 %
Taký štandard, na Super Bowle bola lepšia.
19 %
Domov
Zdieľať
Diskusia