Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
3. marca 2023 o 20:17
Čas čítania 0:58

VIDEO: Rus vybabral s priaznivcami Putina na proteste v Bratislave. „Sláva Ukrajine,“ zakričal, keď si ich získal na svoju stranu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na stretnutie priaznivcov Ruska v Bratislave prišiel prítomných konfrontovať Rus Filipp Sedov. Kým mnohí si mysleli, že bude ich myšlienky podporovať, opak bol pravdou.

Posledné týždne sa vo viacerých mestách Slovenska konajú Pochody za mier, ktoré dnes vyvrcholili v Bratislave. V Starom Meste sa stretli dve skupiny ľudí. Aj keď obe deklarujú snahu o mier u našich východných susedov, každá skupina to chce dosiahnuť rozdielnym spôsobom.

Jedno zhromaždenie v Bratislave zvolala iniciatíva Mier Ukrajine, ktorá si prišla v tichosti pripomenúť obete ruského masakra v Buči. Druhá skupina, ktorá sa zhromaždila pred Prezidentským palácom, držala slovenské a ruské vlajky v presvedčení, že agresorom vojny je práve Ukrajina.

Skupinu podporovateľov Ruska prišiel konfrontovať Rus 

Na sociálnej sieti sa objavilo video, na ktorom vidieť skupinu podporovateľov Ruska pred Prezidentským palácom. Na stretnutie ich prišiel konfrontovať Rus Filipp Sedov. Kým mnohí prítomní si mysleli, že ako Rus bude ich myšlienky podporovať, opak bol pravdou.

Sedov si vypýtal mikrofón, oznámil, že je Rus, a spýtal sa, či všetci protestujúci chcú dosiahnuť mier na Ukrajine. Keď súhlasili, prítomným povedal: „Keď chceme skutočný mier, my musíme aj naďalej podporovať Ukrajinu.“

8. októbra 2024 o 16:00 Čas čítania 5:38 Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu

V tom okamihu vytiahol vlajku Ukrajiny a zvolal: „Sláva Ukrajine!“ To sa už protestujúcim nepozdávalo. Vytrhli mu z rúk mikrofón a začali naňho vulgárne pokrikovať. Jeden z nich sa ho dokonca pokúsil fyzicky napadnúť. 

Nebolo to prvýkrát, čo sa Sedov postavil skupine podporovateľov Kremľa. Tridsaťročný Rus sa Slovákom už viackrát snažil vysvetliť, aký režim vládne v jeho rodnej krajine. Na Slovensku žije už niekoľko rokov, a ako sám hovorí, nedokáže mlčať o tom, čo sa deje v Rusku. Rozhovor s ním si môžeš prečítať tu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia