Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Newton University. 
6. marca 2023, 12:00
Čas čítania 0:42
Sponzorovaný obsah

Poď sa s nami pozrieť do Newton University. Z tejto školy odchádzaš s praxou a môžeš získať investíciu na podnikanie

VIDEO PODNIKANIE VZDELÁVANIE
Uložiť Uložené

Hľadáš školu, ktorá nebude len o skúškach, ale pripraví ťa na budúcu kariéru? Práve si ju našiel.

Hemží sa ti to v hlave nápadmi na inovatívne startupy alebo už máš v hlave konkrétne biznisplány? Ak ti k rozbehnutiu úspešného podnikania chýbajú potrebné vedomosti, Newton University môže byť ideálnou školou pre teba. Učia ťa ľudia, ktorí sú majiteľmi úspešných biznisov, a ak potrebuješ, v kariérnom centre školy ti poradia, aký je tvoj správny kariérny smer.

Až 75 % študentov popri štúdiu podniká alebo vedie úspešné biznisy. Práve tým sa odlišuje Newton University od ostatných a vďaka praxi, ktorú tu získavaš počas štúdia. Predmety si volíš podľa svojich predstáv, môžeš sa vzdelávať v marketingu, brandingu, manažmente aj biznise.

Všetci, ktorí túžia rozbehnúť vlastnú firmu už počas štúdia, môžu využiť NEWTON Business Accelerator, čo je intenzívny 5-mesačný akceleračný program. Keď sa tvoj podnikateľský plán ukáže ako perspektívny, môžeš dokonca požiadať o investíciu.

viac informácií

Titul z tejto univerzity je platný kdekoľvek v Európe. Študovať môžeš z akejkoľvek krajiny vo svete. Chceš vedieť o tejto univerzite viac? Sleduj naše video a poď sa s nami pozrieť na deň otvorených dverí, kde sme vyspovedali lektorov, študentov aj budúcich uchádzačov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia