Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2023, 10:09
Čas čítania 0:34
Jakub Paulík

Takto bude vyzerať Lady Gaga v Jokerovi 2. Speváčka odhalila prvý záber na Harley Quinn

FILMY A SERIÁLY JOKER 2 SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Na fotografii vidíme veľavravný pohľad Joaquina Phoenixa a Lady Gagy.

Speváčka a herečka Lady Gaga na Instagrame zverejnila prvý záber na svoju postavu z pokračovania Jokera s podnázvom Folie à Deux. Na fotke vidieť, ako sa Lady Gaga pozerá zblízka do očí Joaquinovi Phoenixovi.

Instagramový popis režiséra Todda Phillipsa, ktorý spomína sviatok svätého Valentína, napovedá, že si Gaga v novom Jokerovi zahrá jeho lásku Harley Quinn. Tú v DC dlhodobo stvárňuje Margot Robbie.

Anketa:
Bude Lady Gaga skvelou Harley Quinn?
Určite áno.
Možno, ťažko povedať.
Nie.
Určite áno.
48 %
294 Hlasov
Možno, ťažko povedať.
33 %
199 Hlasov
Nie.
19 %
119 Hlasov

Okrem menovaných hercov v dvojke uvidíme Zazie Beetz, Brendana Gleesona, Catherine Keener, Harryho Lawteya či Jacoba Loflanda. Premiéra Joker: Folie à Deux je plánovaná na 8. októbra 2024.

Prvá časť z roku 2019 bola nominovaná na 11 Oscarov. Ocenenie si odniesol Joaquin Phoenix ako najlepší herec v hlavnej role a skladateľka Hildur Guðnadóttir za najlepšiu hudbu.

O hviezde Jokera sme sa nedávno rozprávali so slovenskou kaskadérkou Miroslavou Kytkovou Tomšíkovou. Tá nám prezradila, ako sa so známym hercom spriatelila pri natáčaní The Sisters Brothers.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Gaga (@ladygaga)

Domov
Zdieľať
Diskusia