Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Sencor. 
31. januára 2023, 13:30
Čas čítania 1:03
Sponzorovaný obsah

Si lenivý na počítanie kalórií? Táto váha ti spočíta kalórie aj nutričné hodnoty a všetko hodí do aplikácie

Si lenivý na počítanie kalórií? Táto váha ti spočíta kalórie aj nutričné hodnoty a všetko hodí do aplikácie
Zdroj: SENCOR
ZAUJÍMAVOSTI AKO SCHUDNÚŤ ZDRAVÉ STRAVOVANIE
Uložiť Uložené

Zabudni na zdĺhavé zapisovanie. Počítanie kalórií nemusí byť náročný proces.

Počítanie kalórií dokáže zjednodušiť cestu za vysnívaným telom a pomáha ti udržiavať prehľad nad tým, či je tvoja strava vyvážená. Kedysi si si každé jedlo zapisoval ručne do zošita, neskôr prišli aplikácie a teraz môžeš počítať kalórie rovno pri príprave jedla vďaka inteligentnej váhe. 

Počítanie kalórií vyžaduje pevnú vôľu, disciplínu aj čas. Čím je proces komplikovanejší, tým skôr sa ľudia nechajú odradiť. Vnímajú to aj vývojári značky SENCOR, pretože ich nová inteligentná kuchynská váha okrem váženia potravín vyráta aj počet kalórií. Okrem toho sa dozvieš aj podrobnosti o vláknine, sacharidoch, bielkovinách a ďalších zložkách jedla. Ak si sa nechal odradiť zdĺhavým počítaním kalórií, táto váha bude tvoj najlepší pomocník pri dosahovaní cieľov.

Zvýhodnená sada s inteligentnou váhou

 

inteligentná váha SENCOR
S nutrisadou SENCOR zo sietí predajní PLANEO ušetríš peniaze a žiť zdravšie bude ľahšie. Zdroj: SENCOR

Všetko nájdeš v aplikácii  

Nutričná váha SENCOR SKS 7070 sa cez Bluetooth spojí s bezplatnou aplikáciou SENCOR FOOD, ktorú si nainštaluješ do mobilu. Aplikácia je vytvorená v spolupráci s tvorcami aplikácie Kalorické Tabuľky a pravidelne je dopĺňaná o ďalšie a ďalšie potraviny a ich nutričné hodnoty. Stačí len potravinu odvážiť a vyhľadať v aplikácii. Tu sa ti hneď zobrazia nutričné hodnoty prepočítané presne podľa hmotnosti váženej potraviny. Na konci váženia si svoje jedlo zapíšeš do svojho jedálneho lístka a máš tak dlhodobý prehľad o prijatých kalóriách. Váha SENCOR SKS 7070 dokáže spočítavať aj jednotlivé zložky pri príprave receptu, takže sa nemusíš trápiť s počtami.

inteligentná váha Sencor
V predajniach PLANEO a na planeo.sk nájdeš aj iné zvýhodnené sady SENCOR. Zdroj: SENCOR


V predajniach PLANEO a na planeo.sk nájdeš aj iné zvýhodnené sady značky SENCOR.

Inteligentná váha je dostupná v 9 farebných prevedeniach. Môžeš si ju tak zladiť nielen s kuchyňou, ale aj so smoothie mixérom, s toastovačom či kuchynským robotom a ďalšími spotrebičmi SENCOR. 

Chcem vedieť viac
Domov
Zdieľať
Diskusia