Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2023, 12:54
Čas čítania 0:42
Richard Balog

Rihanna ukázala zadok v novej kolekcii Savage x Fenty, ktorá je ochutnávkou jej vystúpenia na Super Bowle

Rihanna ukázala zadok v novej kolekcii Savage x Fenty, ktorá je ochutnávkou jej vystúpenia na Super Bowle
Zdroj: Savage x Fenty
MÓDA MÓDA RIHANNA
Uložiť Uložené

Kolekcia s názvom Game Day obsahuje sedemnásť modelov oblečenia a spodnej bielizne, spomedzi ktorých si prídu na svoje rovnako muži aj ženy.

Rihanna predstavila novú limitovanú kolekciu vlastnej značky Savage x Fenty, ktorá je ochutnávkou jej pripravovanej polčasovej šou na Super Bowle LVII. Jedna z najsledovanejších športových udalostí sa uskutoční 12. februára pred približne osemdesiattisíc fanúšikmi amerického futbalu na štadióne State Farm v Arizone. RiRi bude hlavnou hviezdou veľkolepej polčasovej prestávky. 

Kolekcia dostala názov Game Day a obsahuje sedemnásť  modelov oblečenia a spodnej bielizne, spomedzi ktorých si prídu na svoje rovnako muži aj ženy. Medzi návrhmi s motívmi Super Bowlu LVII nájdeš napríklad teplákové súpravy v dvoch farebných vyhotoveniach, univerzitné bundy a futbalové dresy s menovkou Fenty, spodnú bielizeň či bavlnené tričko s fotografiou Rihanny s prilbou na hlave. Nechýbajú ani čiapky a šiltovky s nápisom Property of Fenty.

Jednotlivé produkty z kolekcie Game Day sú dostupné vo veľkostiach XXS až 4XL a kolekcia je v predaji v online obchode SavageX. Ceny sú v rozmedzí od približne 30 eur v prípade bavlnenej spodnej bielizne po 110 eur za mikinu s grafickým motívom s kapucňou. Teraz si vychutnaj galériu fotografií z kampane so samotnou Rihannou, ktorá má sexepílu na rozdávanie. 

Savage x FentySavage x FentySavage x FentySavage x Fenty
Zobraziť galériu
(10)
Odporúčané
Značka AMBUSH® predstavila kuklu v tvare zajaca na počesť Čínskeho nového roka 2023    Značka AMBUSH® predstavila kuklu v tvare zajaca na počesť Čínskeho nového roka 2023 4. januára 2023, 17:17
Domov
Zdieľať
Diskusia