Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťami  Footshop a Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
14. decembra 2022, 10:00
Čas čítania 5:32
Richard Balog

Vychutnaj si pokojné Vianoce. Vybrali sme najlepšie darčeky pre milovníkov módy, ktoré budeš mať pripravené pred Štedrým dňom

Vychutnaj si pokojné Vianoce. Vybrali sme najlepšie darčeky pre milovníkov módy, ktoré budeš mať pripravené pred Štedrým dňom
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP QUEENS VIANOČNÉ DARČEKY 2022
Uložiť Uložené

V prípade nevhodného výberu môžeš zakúpené produkty vrátiť až do 15. januára.

Do Vianoc zostáva len minimum času a stále nevieš, čím obdaruješ svojich blízkych? Nepodliehaj panike a žiadny stres. Vďaka spolupráci s online obchodmi Footshop a Queens sme vybrali darčeky, ktoré budeš mať doma v predstihu pred Štedrým dňom. 

Medzi 25 tipmi nájdeš množstvo zaujímavých produktov vrátane limitovaných párov tenisiek, poctivého streetwearu aj luxusných módnych doplnkov pre mužov aj pre ženy. Výber záleží len na tebe a na tom, koľko eur si ochotný/-á minúť na vianočné darčeky pre seba alebo pre svojich blízkych.

V deň publikovania článku boli v online obchodoch Footshop a Queens akcie do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny sú uvedené pred zľavou. 
Odporúčané
Najlepšie tenisky s logom Adidas Originals, ktorými urobíš radosť sebe aj svojim najbližším Najlepšie tenisky s logom Adidas Originals, ktorými urobíš radosť sebe aj svojim najbližším 8. decembra 2022, 10:00

Reebok „Allen Iverson“ Graphic T-Shirt x Panini 38 €

Tričiek s grafickými motívmi nie je v šatníku nikdy dosť. V ponuke online obchodu Footshop nájdeš desiatky vyhotovení, spomedzi ktorých nás oslovil model od značky Reebok s fotografiou mladého Allena Iversona z čias, keď patril medzi najväčšie hviezdy v NBA. 

Reebok
Zdroj: Footshop

Puma Graphic T-Shirt W x Vogue W 39,95 €

Naše srdcia si získalo aj toto červené tričko s krátkymi rukávmi vo výraznom červenom vyhotovení s vyšívaným motívom, ktoré navrhli v rámci spolupráce medzi značkou Puma a módnou bibliou Vogue. Cena na úrovni 40 eur, veríme, neohrozí ani študentský rozpočet. 

Puma x Vogue
Zdroj: Footshop

Daily Paper Graphic T-Shirt x Filling Pieces 59,95 €

Plný počet bodov udeľujeme tiež spolupráci dvoch holandských značiek, a to Daily Paper a Filling Pieces, ktoré predstavili skvelú kolekciu. Dôkazom je aj model trička s veľkou farebnou grafikou na prednej časti s nápisom Brazzaville. 

Daily Paper x Filling Pieces
Zdroj: Footshop

Puma Logo T-Shirt x AMI 79,50 €

Vedenie firmy Puma predstavuje v posledných sezónach množstvo zvučných spoluprác vrátane kolekcií s nádychom luxusu, ako napríklad v prípade modelov s logom parížskeho ateliéru AMI. Minimalistické biele tričko s vyšívanými logami oboch značiek v čiernom vyhotovení poteší každého milovníka módy. 

Puma x AMI
Zdroj: Queens

Carhartt WIP American Script Hoodie 82,95 €

Produkty z dielní značky Carhartt WIP sú zárukou originálneho dizajnu a kvality, čo platí aj v prípade bavlnenej mikiny v svetlosivej farbe s minimalistickým logom na hrudi. Za cenu okolo 80 eur nenájdeš lepšiu voľbu. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Puma Graphic Hoodie x Vogue W 89,95 €

Skvelú mikinu v svetlosivej farbe sme našli aj pre ženy. V tomto prípade ide o produkt zo spoločnej kolekcie značky Puma a magazínu Vogue, ktorému dominuje veľké vyšívané logo najznámejšieho módneho periodiká cez celú prednú časť. Cenu na úrovni 90 eur považujeme za viac ako férovú vzhľadom na zvučnosť spolupráce. 

Puma x Vogue
Zdroj: Footshop

Versace Jeans Couture Solid Colour Scarf 99,95 €

Skvelou voľbou na vianočný darček sú aj luxusné módne doplnky, čoho príkladom je šál so strapcami v svetloružovom vyhotovení z dielní Versace Jeans Couture. V online obchode Footshop je tento dizajnérsky skvost dostupný za 100 eur. Obdaruješ ním svoju partnerku?

Versace Jeans Couture
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Nizza Bonega X W 110 €

Nepochybujeme o tom, že úsmev na tvári svojej partnerky vyčaruješ aj vďaka zaujímavým teniskám. Na výber máš z množstva značiek, modelov a farebných či materiálových úprav, ktoré nájdeš v online obchodoch Footshop a Queens. Čo hovoríš na tieto oranžové Adidas Originals Nizza Bonega X so zvrškom zo syntetických tkanín? 

adidas Originals Nizza Bonega X
Zdroj: Footshop

New Balance CT302 W 112,95 €

Minimálne rovnako zaujímavá je aj novinka v produktovom portfóliu amerického výrobcu, ktorá očarí atraktívnym vzhľadom, ale aj cenou na úrovni 110 eur. Tenisky sú vyrobené z veľmi kvalitného prírodného semišu, ako aj z textílie a z kože. Vysoké pohodlie počas chodenia poskytuje podrážka s penovou vrstvou EVA. Zvolili sme univerzálny bielo-čierny variant v ženských veľkostiach.

New Balance CT302
Zdroj: Footshop

Chiara Ferragni Eyelike Coloured Patch Hat 129,95 €

Kvalitný šál môžeš doplniť o čiapku, ktorú spoločne so svojím tímom navrhla influencerka Chiara Ferragni. Najsledovanejšia Talianka na Instagrame stavila na svoje ikonické logo s klipkajúcim okom a výraznú ružovú farbu. Zloženie čiapky pozostáva z vlny a akrylu v rovnomernom pomere. 

Chiara Ferragni
Zdroj: Footshop

Stussy Stock Logo Applique Hoodie 142,95 €

Značka Stussy patrí medzi popredných hráčov na trhu so streetwearom, a ak máš medzi blízkymi milovníka, respektíve milovníčku pouličnej kultúry, nákupom tejto fialovej mikiny s vyšívaným logom si vyhral/-a jackpot. Cena 140 eur je priamoúmerná použitému materiálu a kvalite spracovania. 

Stussy
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Low SP 145 €

Výstredné, ale krásne – približne takto by sme v stručnosti charakterizovali úpravu tenisiek Nike Air Force 1 Low SP, ktoré dizajnéri v službách športového výrobcu pripravili spoločne s vedením obchodu UNDEFEATED. V ponuke online obchodu Footshop sú tieto ikonické tenisky dostupné v mužských aj v ženských veľkostiach, no v limitovaných množstvách. 

Nike Air Force 1 Low SP
Zdroj: Footshop

Daily Paper Nemi Denim Pants 146 €

Nákup nohavíc bez vyskúšania je síce veľký risk, ale vďaka možnosti vrátania tovaru až do 15. januára, nemáš čo stratiť. V portfóliu modelov značky Daily Paper nás oslovili tmavomodré rifle v rovnom strihu s vyšívanými hviezdami a s nápismi za férovú sumu necelých 150 eur. 

Daily Paper
Zdroj: Queens

Puma Logo Hoodie x AMI 146,50 €

Druhá kolekcia Puma x AMI nám vyrazila dych, a to aj vďaka tejto atraktívne svetlomodrej mikine so zipsom a s vyšívaným logom srdca, ktoré prechádza do písmena A na hrudi. Svieža voľba pre mladých ľudí, ktorým je blízka luxusná móda. 

Puma x AMI
Zdroj: Queens

Puma Slipstream Low 2 x AMI 149,50 €

Hlavným bodom druhej spoločnej kolekcie športového výrobcu Puma a módneho domu AMI, boli tenisky Slipstream Low 2 s atraktívnymi hrubými šnúrkami s prúžkovaným bielo-čiernym vzorom. Komfortná obuv s gumovou podrážkou je zahalená do kombinácie bielej kože a zažltnutého semišu, ktorý dodal celej siluete nádherný vintage efekt. Cena je 150 eur.

Puma Slipstream Low 2 x AMI
Zdroj: Footshop

Daily Paper Mini Tote Bag x Filling Pieces 157 €

Ktorú ženu nepoteší kožená kabelka? Pravdepodobne každú a, povedzme si úprimne, táto taška s monogramom urobí radosť aj mnohým mužom. Toto holandské spojenie hodnotíme na jednotku s hviezdičkou a viac ako adekvátna je aj cena. 

Daily Paper x Filling Pieces
Zdroj: Queens

Stussy Boxy Western Denim Shirt 167,95 €

Zaži divoký západ na vlastnej koži vďaka rifľovej košeli s kontrastným prešívaním od Stussy. Poctivé materiály, skvelý, mierne nadrozmerný strih a neopozeraná farebná schéma. Táto košeľa má všetko a píšeme si ju na zoznam želaní. Zlá nie je ani cena tesne pod úrovňou 170 eur.

Stussy
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Milton Vest 244,95 €

Ak plánuješ minúť na tohtoročné vianočné darčeky viac peňazí, skvelou voľbou môže byť aj vesta. Našu pozornosť si získal olivovozelený variant s logom značky Carhartt WIP umiestneným na vrecku s cenou na úrovni 250 eur. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

The North Face Himalayan Insulated Jacket 244,95 €

Existuje ikonickejší výrobca zimných búnd, ako je The North Face? Značka so sídlom v Colorade má vo svojom portfóliu desiatky skvelých modelov v rôznych strihoch, spomedzi ktorých sme vybrali niekoľko kusov aj do tohto výberu. 

Ako prvú sme zvolili bundu s názvom Himalayan Insulated v netradičnom ružovo-čiernom farebnom vyhotovení, ktorá je vyzbrojená technológiou DWR – špeciálna, vodoodpudivá povrchová úprava textílie. Cena 245 eur je priamoúmerná kvalite, vďaka čomu s bundou zvládneš aj teploty pod bodom mrazu. 

The North Face
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear Therma-Fit Synthetic-Fill Down Jacket W 244,95 €

V prípade žien sme zvolili túto štýlovú bundu s lesklým efektom z dielní Nike Sportswear. Dizajnérsky tím značky stavil na syntetické materiály a technológiu Therma-Fit, ktorá používa telesné teplo a stará sa o to, aby oblečenie zahrialo v chladnom počasí.

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

HERON PRESTON Graphic T-Shirt 254,95 €

Tričko s grafickým motívom v cene zimnej bundy? Áno, v ponuke online obchodu Footshop nájdeš aj dizajnérske chuťovky, ako sú napríklad produkty spod rúk Herona Prestona. Týmto modelom trička s výraznou potlačou potešíš aj náročných jedincov. 

HERON PRESTON
Zdroj: Footshop

Y-3 Classic Knit Sweatshirt 300 €

Náročných jedincov potešíš aj kvalitným pleteným svetrom – vybrali sme tmavozelený variant z bavlny, ľanu a polyamidu od línie Y-3, ktorú vedie renomovaný návrhár Yohji Yamamoto. Vďaka zľave vo výške 15 % teraz ušetríš skoro 50 eur a to stojí za zváženie...  

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Kaiwa 350 €

Návrh tenisiek s názvom Kaiwa obdivujeme niekoľko sezón po sebe. Na tohtoročnú zimu predstavil japonský návrhár minimalistický čierno-biely variant, ktorý skvelo skombinuješ napríklad s pleteným svetrom vyššie. V online obchode Footshop je dostupný v mužských veľkostiach za cenu 350 eur. 

Y-3 Kaiwa
Zdroj: Footshop

The North Face High Pile Nuptse Jacket W 357 €

Klenot medzi zimnými bundami The North Face, ktorý využiješ rovnako v horskom aj v mestskom prostredí. Model Nuptse je ikonický produkt vybavený tepelnou izoláciou s nadpriemerným zateplením a s jedinečnými izolačnými vlastnosťami vďaka viacerým patentovaným technológiám amerického výrobcu. 

 
V ponuke online obchodu Queens je k dispozícii viacero farebných variantov tohto legendárneho modelu. Naším favoritom je čierne vyhotovenie z mäkkých materiálov. 

The North Face
Zdroj: Queens

Chiara Ferragni Logo Print Puffer Jacket W 479,95 €

Záver výberu najlepších vianočných darčekov pre módnych nadšencov sme venovali zimnej páperovej bunde s logom značky Chiara Ferragni. Má skrátený strih, výraznú žltú farebnú schému a kontrastný biely pruh v oblasti hrudníka. Ideš do toho?

Chiara Ferragni
Zdroj: Footshop
Anketa:
Kupuješ vianočné darčeky na poslednú chvíľu?
Áno, každý rok. 
Všetko mám nakúpené v predstihu.
Áno, každý rok. 
50 %
Všetko mám nakúpené v predstihu.
50 %
Domov
Zdieľať
Diskusia