Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Voyo
2. decembra 2022, 13:30
Čas čítania 1:29
Sponzorovaný obsah

Tyson Fury svoju kariéru nekončí. V sobotu sa postaví v ringu proti Chisorovi

Tyson Fury svoju kariéru nekončí. V sobotu sa postaví v ringu proti Chisorovi
Zdroj: Voyo
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY BOX TYSON FURY VOYO
Uložiť Uložené

Zápas môžeš sledovať na Voyo, ale aj stanici Dajto.

Už túto sobotu sa odohrá veľkolepý boxerský zápas. Do ringu sa proti sebe postavia legendárny Brit Tyson Fury so svojím krajanom Derekom Chisorom. Zápas bude zlatým klincom programu a predtým si budeš môcť pozrieť šesť ďalších súbojov. Všetko to budeš môcť sledovať od 19.00 h na Voyo

Tyson Fury
Zdroj: Twitter/World Boxing Council

Tyson Fury už niekoľkokrát ukončil kariéru a v auguste ju mal údajne ukončiť definitívne. No zdá sa, že mu zápasenie chýba. Neporaziteľný šampión v apríli tohto roka porazil v ostro sledovanom súboji svojho krajana Dilliana Whytea. S Whyteom sa nemaznal a knokautoval ho v šiestom kole. Tridsaťštyriročný zápasník s prezývkou „The Gipsy King“ tak nielen po tretíkrát obhájil titul ťažkej váhy WBC, ale navyše aj po 33. profesionálnom súboji odchádzal z ringu ako neporazený.

Titul šampióna ťažkej váhy ide opäť obhájiť, postaví sa proti nemu Derek Chisora, s ktorým sa už v minulosti stretol dvakrát. Tridsaťosemročného boxerského veterána zdolal v roku 2011 a aj v druhej konfrontácii v roku 2014. Boxerská legenda Fury je favoritom aj tentoraz. Chisorovi však motivácia nechýba, v prípade prehry môže ísť o jeho úplne posledný zápas. Ak by sa mu podarilo Furyho zaskočiť a zosadiť ho tak z trónu, svoju kariéru by si ziskom titulu predĺžil.

„Na modernom štadióne Tottenhamu Hotspur na severe Londýna uvidia diváci nepochybne atraktívnu šou. Spestrí ju aj ďalší titulový zápas ťažkej váhy medzi Danielom Duboisom a Kevinom Lerenom. Príjemným bonusom pre divákov na Slovensku bude súboj ‚našich‘ boxerov. Do ringu sa proti sebe postavia Karol Itauma a Vladimír Belujský,“ hovorí Martin Lisý, šéfredaktor športu skupiny Markíza.

Obaja boxeri dlhodobo pôsobia na Britských ostrovoch. Kým Itauma reprezentuje Spojené kráľovstvo, Belujský má slovenské občianstvo. Vo vzájomnej konfrontácii sa stretnú vôbec po prvý raz. V ich prípade pôjde o zápas poloťažkých váh.

Čo myslíš, odíde opäť Tyson Fury ako neporazený? Zápas môžeš sledovať live na Voyo v sobotu 3. decembra od 19.00 h. Ak ti náhodou ujde, budeš si ho môcť pozrieť aj zo záznamu. Časť z galavečera bude vysielaný od 20.45 h aj na televíznej stanici Dajto. 

sleduj galavečer na Voyo
voyo zápas fury verzus chisora
Zdroj: Voyo

„Veľmi nás teší, že atraktívnu športovú ponuku na Dajto a Voyo môžeme obohatiť o ďalší úžasný večer plný špičkového boxu, ktorým budú divákov a diváčky sprevádzať komentátor Slávo Jurko a tréner slovenskej boxerskej reprezentácie Pavol Hlavačka,“ dodáva Martin Lisý.

Domov
Zdieľať
Diskusia