Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2022, 11:30
Čas čítania 4:11
Denisa Šútorová

Toto sú najikonickejšie módne momenty roka 2022: šokovala Bella Hadid nahým telom a Tiktok ovládol trend „divné dievča“

Toto sú najikonickejšie módne momenty roka 2022: šokovala Bella Hadid nahým telom a Tiktok ovládol trend „divné dievča“
Zdroj: Jacquemus, Nike
MÓDA LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY MÓDA MÓDNE ZNAČKY OUTFITY
Uložiť Uložené

O najvirálnejší moment sa postarala značka Coperni a nahé telo Belly Hadid.

Lyst, módna technologická spoločnosť a prémiová nákupná platforma, ktorú tento rok využilo viac ako 200 miliónov ľudí, odhalila svoj podrobný módny report za rok 2022. V jeho rebríčku nájdeš najhorúcejšie módne trendy a značky, ktoré ovládli sociálne siete, internetové vyhľadávanie, ale aj naše šatníky.

Od posadnutosti všetkým ružovým po nezastaviteľný vzostup topmodelky Belly Hadid ti v článku prinášame tie najlepšie momenty z módneho sveta, ktoré prepísali históriu priemyslu.

V Refresheri ťa pravidelne informujeme o aktuálnom dianí v módnom priemysle a prinášame rôzne módne tipy a inšpiráciu, pokiaľ ide o trendy. Tvorbu kvalitných výstupov môžeš podporiť prostredníctvom klubu Refresher+ a všetky články si tak prečítaš bez obmedzení.

O najvirálnejší moment roka sa postarala značka Coperni a nahé telo Belly Hadid

V období, ktoré sa stalo jedným z najhorúcejších a najrušnejších módnej sezóny za niekoľko posledných rokov, sa parížska značka Coperni dostala na úplný vrchol. Koniec prehliadky októbrového parížskeho fashion weeku sa niesol v znamení veľkolepého finále, ktoré prepísalo históriu módy.

Bella Hadid uzatvárala prehliadku Coperni veľkolepým momentom. Na telo jej nastriekali látku, ktorá stvrdla na textilné šaty.
Bella Hadid uzatvárala prehliadku Coperni veľkolepým momentom. Na telo jej nastriekali látku, ktorá stvrdla na textilné šaty. Zdroj: Getty Images/Pierre Suu

Značka použila špeciálny sprej s názvom Fabrican, ktorý nastriekala na nahé telo modelky Belly Hadid. Vďaka inovatívnej technológii sa do pár minút biely sprej zmenil na tkaninu a vzápätí na jednoduché a elegantné biele šaty dokonale zdôrazňujúce postavu modelky. Neočakávaný okamih sa stal okamžite virálnym a po prehliadke získal viac ako milión zobrazení pod hashtagom CoperniDress.

Vychádzajúcou hviezdou roka je Sydney Sweeney

Sydney Sweeny si tento rok pracovne neoddýchla, čo sa nepochybne odrazilo na jej kariére. Okrem úlohy vo filmoch Barbarella a Madame Web od Marvelu si stihla vyslúžiť aj dve nominácie na cenu Emmy a zapózovať na titulkách magazínov Hollywood Reporter, Cosmopolitan a Time. 

Herečka Sydney Sweeney.
Herečka Sydney Sweeney. Zdroj: Jeff Kravitz/Contributor/Getty Images/Filmmagic, Inc

O jej outfity na červených kobercoch sa postaral Tom Ford, Balmain, Rokh, Saint Laurent, Rodart aj značka Reformation a nepochybne sa stala jednou z najštýlovejších osobností roka. Lyst ju korunoval za najväčšiu vychádzajúcu hviezdu 2022.

Najväčší moment červeného koberca patril Kim

Kim Kardashian na svojom deviatom ročníku Met Gala zašla možno priďaleko, no podľa Lystu sa zaslúžila o najväčší moment na červenom koberci v roku 2022. Práve na ňom sa totiž v spoločnosti Peta Davidsona ukázala v šatách Marilyn Monroe, v ktorých známa blondínka spievala pieseň Happy Birthday prezidentovi Kennedymu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Met Gala (@themetgalaofficial)

Vyhľadávanie mena dizajnéra Boba Mackieho, ktorý šaty vytvoril pre Marilyn, stúplo o takmer 500 percent, no Kim si, naopak, vyslúžila vlnu kritiky za to, že na červený koberec nešla v replike.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 126143 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ktorá módna dvojica je podľa Lystu najštýlovejšia.
  • Ktorá značka mala najlepšie logo.
  • Aký šialený trend preslávila modelka Kendall Jenner a Marc Jacobs.
  • Ktorá značka mala najlepšiu módnu prehliadku.
  • Ktorá farba je najpopulárnejšia a čo s ňou má spoločné Ryan Gosling.
Domov
Zdieľať
Diskusia