Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. októbra 2022, 16:04
Čas čítania 0:38
Adam Novosad

Slovák zvíťazil na najväčšom turnaji v hre Dota 2. Oliver Lepko s tímom Tundra si domov odnášajú 8,4 milióna eur

NEWS ELEKTRONICKÉ ŠPORTY (E-ŠPORTY) SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Slovákovi s tímom Tundra Esports sa podarilo prejsť turnajom bez zaváhania.

Slovák Oliver Lepko, známy ako Skiter, zvíťazil so svojím tímom na najväčšom turnaji v hre Dota 2. Na podujatí The International 2022, ktorý sa uskutočnil v Singapure, nastúpil Lepko ako opora tímu Tundra Esports a spoločne so spoluhráčmi dotiahli svoj tím až k prestížnemu víťazstvu. 

Lepko prestúpil do organizácie Tundra Esports na začiatku minulého roka. Za rok 2021 si na konto pripísal viaceré úspechy, ale víťazstvo na turnaji The International 2022 má zrejme najsladšiu príchuť, pretože za triumf na prestížnom podujatí si tím odnáša domov finančnú prémiu viac ako 8,4 milióna eur. Účastníci turnaja si celkovo rozdelili až 18 miliónov eur.

Skiter, ktorý patril medzi ťahúňov Tundry, pricestoval do Singapuru dobre pripravený a so spoluhráčmi si verili, že získajú dobré umiestnenie. Nakoniec sa Tundre podarilo prejsť turnajom až do finále bez jediného zaváhania, pričom v záverečnom súboji si sily zmerali s tímom Secret, ktorý zdolali jasným pomerom 3 : 0. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Oliver Lepko (@skiterdota)

Domov
Zdieľať
Diskusia