Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2022, 16:32
Čas čítania 0:37
Martin Adam Pavlík

Tvorcovia WandaVision pracujú na novom spin-off seriáli zameranom na postavu Visiona. Mal by sa volať VisionQuest

Tvorcovia WandaVision pracujú na novom spin-off seriáli zameranom na postavu Visiona. Mal by sa volať VisionQuest
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY DISNEY+ ELIZABETH OLSEN KOMIKSY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY MARVEL SERIÁLY PAUL BETTANY SPRÁVY ZO SVETA WANDAVISION
Uložiť Uložené

Seriál odvysiela opäť Disney+.

Ak ťa bavil originálny spin-off seriál filmových Avengerov z minulého roku WandaVision, mal by si spozornieť. Podľa portálu Deadline sa totiž pracuje na ďalšom seriáli, ktorý sa údajne bude volať VisionQuest. A ako už napovedá názov, bude zameraný primárne na postavu Visiona (stvárni ho opäť Paul Bettany).

Nový príbeh by sa mal odohrávať po udalostiach zo seriálu WandaVision, keď sme na obrazovkách Disney+ videli nielen jedného, ale dvoch Visionov súperiacich proti sebe. Jednu verziu Visiona vytvorila jeho žena Wanda a druhú S.W.O.R.D.

WandaVision
Zdroj: Disney+/Marvel Comics


V novom spin-off seriáli by sa mohla znova objaviť aj Wanda Maximoff, ktorú hrá Elizabeth Olsen. Zatiaľ však nič nie je isté, keďže zástupcovia Marvel Studios či samotný Bettany sa k týmto plánom odmietli vyjadriť.

Scenáristi by však podľa Deadlinu mali začať s písaním už budúci týždeň, pričom na celý projekt by mala dohliadať výkonná producentka Jac Schaefferová, ktorá sa postarala aj o WandaVision. Deväťdielna komiksovka získala 23 nominácií na cenu Emmy, pričom nominovaní boli aj Bettany a Olsen.

Anketa:
Tešíš sa na nový spin-off seriál?
Jasné.
Ani nie.
Nezaujíma ma to.
Jasné.
85 %
Ani nie.
9 %
Nezaujíma ma to.
6 %
Domov
Zdieľať
Diskusia