Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adéla Ježková
15. septembra 2022, 12:33
Čas čítania 0:43

VIDEO: Medveď vtrhol na narodeninovú oslavu dvojročného dieťaťa. Nikomu neublížil, ukradol však niekoľko zákuskov

Kategória:
News
Uložiť Uložené
VIDEO: Medveď vtrhol na narodeninovú oslavu dvojročného dieťaťa. Nikomu neublížil, ukradol však niekoľko zákuskov
Zdroj: Pxhere/volně k užití

Medveď ignoroval všetky pokusy na jeho odohnanie. Pohodlne sa usadil a zjedol niekoľko zákuskov zo stola.

Rauf a Laura Majidianovi pořádali narozeninovou oslavu pro svého dvouletého syna Cyruse ve svém domě ve West Hartfordu, když dorazil nezvaný chlupatý host. O bizarním incidentu informoval server Insider.

Z nedalekého lesa se vynořil medvěd černý, posadil se k narozeninovému stolu a pustil se do několika dortíků. Rodiče zachytili na video, jak se zvíře cpe dobrotami a nakonec odchází z oslavy s obličejem plným polevy.

„Trochu se bojím, jsem vyděšená, ale všichni jsou v bezpečí,“ řekla Laura Majidian místní stanici WTNH News, na kterou odkazuje The Guardian. Dodala, že když se medvěd objevil, spolu s dalšími dospělými popadla děti hrající si venku a odnesla je dovnitř.

Rauf Majidian popsal, že všichni na medvěda křičeli. On se ale nenechal vyvést z míry.

Počet medvědů v Connecticutu v posledních letech vzrostl a v letošním roce již bylo nahlášeno více než 8 000 pozorování. Medvěd černý je obvykle plachý a člověka se bojí. Pokud však pravidelně nachází potravu v blízkosti domů, může strach z lidí ztratit. Medvědi černí jsou vůči lidem ovšem podle odborníků agresivní jen zřídka, a to i v případě přítomnosti mláďat.

Domov
Zdieľať
Diskusia