Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Jott.
5. októbra 2022, 9:15
Čas čítania 1:36
Sponzorovaný obsah

Francúzska módna značka JOTT vstupuje na slovenský trh. Ponúka funkčné oblečenie do každého ročného obdobia

Francúzska módna značka JOTT vstupuje na slovenský trh. Ponúka funkčné oblečenie do každého ročného obdobia
Zdroj: JOTT
MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Novú predajňu otvorí už o pár dní v bratislavskom nákupnom centre.

Elegantný, pohodlný, funkčný a mestský štýl za príjemné ceny. Takto by sa dala definovať francúzska značka JOTT, ktorá 10. septembra vstúpila na slovenský trh – jej predajňu nájdeš v bratislavskom Auparku. Pozornosť púta módnymi a nadčasovými kúskami v mnohých klasických farbách, ktoré sú stávkou na istotu, ale na svoje si prídu aj milovníci nevšedných farieb.

JOTT sa špecializuje na tenké, ultraľahké a nepremokavé bundy, ktoré sa dajú nosiť počas celého roka. V ponuke sú aj vesty, polokošele, šaty a ďalšie oblečenie využiteľné na všetky štyri ročné obdobia.

Za vznikom značky stoja bratranci Mathieu a Nicolas Gourdikianovci z Marseille, ktorí začali svoj príbeh písať už v roku 2010. V roku 2021 investorsky do JOTT vstúpil L Catterton spadajúci pod LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton), svetoznámu rodinnú spoločnosť vlastniacu najmä luxusné značky z módy, retailu a gastronómie.

jott značka oblečenia
Zdroj: JOTT

JOTT vsádza na odvážny a špecifický dizajn, v ktorom kombinuje prvotriedny ľahký materiál s prešitím a nespočetným množstvom farieb. „Značka bola priekopníkom prémiového mestského ležérneho oblečenia prostredníctvom štýlových, vysokokvalitných a cenovo dostupných produktov, ktoré je možné nosiť pri rôznych príležitostiach,“ hovorí Tomáš Žaloudek, konateľ spoločnosti Urban Brands, ktorá získala zastúpenie značky JOTT pre Slovensko, Českú republiku, Rakúsko, Maďarsko a Rumunsko.

jott značka oblečenia
Zdroj: JOTT

Oblečenie na každodenné nosenie pre každého

Sortiment módneho tovaru bude široký, od dámskej po pánsku kolekciu, chýbať nebudú ani produkty určené pre najmenších. Vo svojej novej predajni ponúkne značka oblečenie pre každého a na každodenné nosenie. Od vypasovaných búnd cez voľné strihy až po stále populárnejšie vesty na prechodné jesenné a jarné obdobie. Vďaka materiálu, z ktorého sú ušité, sú veľmi ľahké, skladné a je možné ich vziať kamkoľvek. V ponuke sú aj polokošele, šaty a ďalšie oblečenie využiteľné počas celého roka.

jott značka oblečenia
Zdroj: JOTT

Vyberieš si zo širokej farebnej palety

V ponuke nie je núdza o rôzne farby. Od klasickej čiernej, šedej a modrej sú doplnené o odtiene červenej, ružovej, vínovej a mnoho trendy farieb, z ktorých si vyberie naozaj ktokoľvek. JOTT nezabúda ani na tých najmenších. Pre deti ponúka bundičky v žiarivých farbách, doplnené o veľkosti pre bábätká už od troch mesiacov.

jott značka oblečenia
Zdroj: JOTT

Značka sa stala šampiónom v kategórii ľahkých búnd vo Francúzsku, a preto sa majitelia spolu s novými investormi rozhodli pre jej expanziu najskôr do Nemecka a Beneluxu, aktuálne aj do ďalších krajín vrátane strednej Európy. Okrem Bratislavy otvára v týchto mesiacoch obchody aj v Prahe, vo Viedni, Varšave, v Lisabone či Amsterdame.

Popri vlajkovom obchode v bratislavskom centre Aupark bude možné zakúpiť produkty značky JOTT aj v e-shope www.urbanbrands.sk.

jott, oblečenie jott, oblečenie jott, oblečenie jott, oblečenie
Zobraziť galériu
(27)
Domov
Zdieľať
Diskusia