Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
31. júla 2022, 13:02
Čas čítania 1:18

V Smere priznávajú, že sú pripravení nabehnúť do bordelu a prostituovať sa pre oligarchov, tvrdí nový člen klubu SaS Juraj Krúpa

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Krúpa si myslí, že návrat Fica spôsobí návrat korupcie na vrchné poschodia politiky.

Poslanec Juraj Krúpa je od piatku členom poslaneckého klubu SaS. Tvrdí, že šanca na menšinovú vládu OĽaNO, Sme rodina a Za ľudí s podporou extrémistov je čoraz nižšia a myslí si, že ešte stále prichádza do úvahy aj alternatíva, že Igor Matovič na konci augusta pristúpi na ultimátum SaS. Krúpa to povedal v diskusnej relácii V politike v televízii TA3.

Zároveň tvrdí, že po prípadných predčasných voľbách je návrat Roberta Fica reálnou hrozbou. Napriek tomu nechce odísť z vlády, len sa pripája k myšlienke, aby OĽaNO splnilo ultimátum SaS. 

Podpredseda strany Smer-SD Richard Takáč tvrdí, že „keď nefunguje bordel, nevymeníte posteľ, treba vymeniť dievčatá“. Tento výrok si prekladá tak, že nestačí, keď Igor Matovič odíde z vlády do parlamentu. „Chaos, rozklad a hádky budú pokračovať. Jediné riešenie sú predčasné parlamentné voľby,“ hovorí podpredseda Smeru-SD. 

Krúpa si myslí, že návrat Fica spôsobí návrat korupcie na vrchné poschodia politiky tak, ako o tom vypovedajú mnohí spolupracujúci obvinení. „Páči sa mi, ako celý Smer operuje bordelom a prostitútkami. V podstate priznali, že sú pripravení ako prostitútky nabehnúť do bordelu a prostituovať sa pre rôznych oligarchov. Presne po tomto bažia. Sú pod tlakom vzhľadom na orgány činné v trestnom konaní,“ reagoval Krúpa.

Juraj Krúpa
Zdroj: TASR

Exposlanec OĽaNO podľa svojich slov zvažoval odchod od Igora Matoviča už o niečo skôr. „Zistil som, že som kandidoval za protikorupčné hnutie. Zrazu som sa ocitol v ultrakonzervatívnom hnutí, ktoré bojuje proti liberalizmu,“ povedal Krúpa. Svoje rozhodnutie pred mediálnym vyhlásením tlmočil aj predsedovi vlády Eduardovi Hegerovi, ktorý ho síce akceptoval, ale verejne kritizoval. 

13. decembra 2022, 14:00 Čas čítania 3:11 Slováci sa vtipnými memes vysmievajú z hroziaceho pádu Hegerovej vlády. Zo Sulíka spravili vypočítavého Forresta Gumpa Slováci sa vtipnými memes vysmievajú z hroziaceho pádu Hegerovej vlády. Zo Sulíka spravili vypočítavého Forresta Gumpa

Predseda vlády Eduard Heger v piatok vyhlásil, že SaS chce položiť ďalšiu vládu. „Dnešnú tlačovú konferenciu strany SaS hodnotím ako verejné oznámenie občanom, že strana SaS je rozhodnutá položiť ďalšiu protikorupčnú, reformnú a proeurópsku vládu. Toto je podľa môjho názoru stranícky egoizmus,“ komentoval situáciu na Facebooku. 

Predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič považuje odchod poslanca Juraja Krúpu z klubu za zradu. V statuse krátko po tlačovke SaS písal o tom, ako mafia pracuje na návrate k moci.

Domov
Zdieľať
Diskusia