Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
13. decembra 2022, 14:00
Čas čítania 3:11

Slováci sa vtipnými memes vysmievajú z hroziaceho pádu Hegerovej vlády. Zo Sulíka spravili vypočítavého Forresta Gumpa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vtipné fotomontáže zaplavili internet už krátko pred hlasovaním v parlamente.

V slovenskom parlamente sa dnes malo hlasovať o vyslovení nedôvery vláde Eduarda Hegera. Situácia pred samotným hlasovaním bola natoľko zamotaná, že sa počítal každý jeden poslanec a vznikali rôzne scenáre a podmienky, kto, ako a za čo zahlasuje. Nakoniec sa vládnej koalícii podarilo hlasovanie odložiť na štvrtok.

13. decembra 2022, 8:44 Čas čítania 4:27 Fico tvrdí, že mu Matovič dnes ráno navrhol dohodu na predčasných voľbách Fico tvrdí, že mu Matovič dnes ráno navrhol dohodu na predčasných voľbách

Tieto neprehľadné chvíle využili kreatívni ľudia na slovenskom internete na to, aby sa dobre zasmiali. 

Sociálne siete sa zaplnili vtipnými memes, ktoré sa vysmievajú samotnému Eduardovi Hegerovi, ale neostali nič dlžné ani Matovičovi, Sulíkovi či Pellegrinimu, rovnako ako poslancom zo Sme rodina či nezávislým poslancom, ktorí do poslednej chvíle menili názory a nanovo deklarovali, či vládu podporia alebo potopia.

Domov
Zdieľať
Diskusia