Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Feelhome by Svoboda & Williams.
1. augusta 2022, 10:30
Čas čítania 1:15
Richard Balog

Spojenie technológií, poctivých materiálov a dizajnu. Takto vyzerá rodinný dom za 1,25 milióna eur neďaleko Bratislavy

Spojenie technológií, poctivých materiálov a dizajnu. Takto vyzerá rodinný dom za 1,25 milióna eur neďaleko Bratislavy
Zdroj: Feelhome by Svoboda & Williams
KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Nadčasová architektúra s energetickým certifikátom A+ doplnená o ekologické prírodné materiály.

Hainburg je domovom pre množstvo Slovákov a môže byť aj tvoj, ak si kúpiš rodinný dom v pokojnej zástavbe v blízkosti lesa, ktorý je v ponuke realitnej kancelárie Feelhome by Svoboda & Williams. Cena je 1 250 000 eur. 

Nehnuteľnosť je vzdialená približne pätnásť kilometrov od Bratislavy a ponúka vysoký štandard bývania s energetickým certifikátom A+. Nadčasová architektúra je doplnená o ekologické prírodné materiály a moderné technológie. 

Bývanie disponuje pozemkom s výmerou 1 331 štvorcových metrov, pričom úžitková plocha je 256,5 štvorcových metrov. Zanedbateľná nie je ani plocha terás, ktorá predstavuje viac ako 90 štvorcových metrov. 

Odporúčané
Architekti zrekonštruovali byt pre päťčlennú rodinu, ktorá miluje cestovanie. Jej bratislavské bývanie je plné historických prvkov Architekti zrekonštruovali byt pre päťčlennú rodinu, ktorá miluje cestovanie. Jej bratislavské bývanie je plné historických prvkov 26. júla 2022, 17:30

Budúcich majiteľov po vstupe na pozemok čaká priestranný dvor so žulovou dlažbou, ktorého súčasťou sú aj parkovacie miesta. Na polozapustenom podlaží je umiestnená dvojgaráž, predsieň, šatník a technická miestnosť.

Na prvom podlaží sa nachádza denná časť domu, ktorá pozostáva z veľkej otvorenej miestnosti, z kuchyne s jedálňou a z obývacej izby s krbom a s priamym vstupom na terasu, respektíve na záhradu. Súčasťou podlažia je aj veľký ateliér, toaleta, sauna a dve technické miestnosti. Na druhom podlaží sa nachádzajú štyri spálne s rôznymi výmerami, šatník, kúpeľňa s toaletou a ďalšia terasa s výhľadom na prírodu. 

Základným materiálom v dome je masívne drevo. Stavba je z betónového monolitu. Vstupná brána a plot sú z cédrového dreva a z hliníka. Štandard zahŕňajú veľkoplošné trojkomorové okná so zabudovanými sieťkami, strešné okná s roletami a s diaľkovým ovládaním (napojené na solárny systém), ako aj podlahové kúrenie a chladenie. V dome sú dubové parkety a plne vybavená kuchyňa so spotrebičmi od značky Miele. Kúpeľne s veľkoformátovou talianskou dlažbou sú vybavené batériami Philippe Starck a vaňou so zabudovaným audiosystémom. Maximálny komfort zabezpečuje fínska sauna a infrasauna.

V pešej blízkosti od domu sú všetky potrebné obchody, kompletná občianska vybavenosť a krásna príroda vrátane rieky Dunaj a zelených lesov v okolí. Teraz si vychutnaj galériu fotografií a v prípade záujmu kontaktuj priamo predajcu Feelhome by Svoboda & Williams

HainburgHainburgHainburgHainburg
Zobraziť galériu
(15)
Domov
Zdieľať
Diskusia