Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti MODIVO.
28. júla 2022, 11:02
Čas čítania 1:53
Sponzorovaný obsah

Ako nosiť tričká – trendy nápady pre mužov a ženy

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Vyskúšajte tieto spôsoby, ako nosiť dámske a pánske tričko, a pritom vyzerať vždy štýlovo a trendy.

Tričko, najobyčajnejšie oblečenie, ktoré nosí každý. Napriek tomu, že ide o základný kus oblečenia, je možné vďaka nemu vytvoriť niekoľko neuveriteľných outfitov, a to či už na bežné nosenie, alebo ako súčasť elegantnejšieho outfitu. 

Aké tričká by nemali chýbať vo vašom šatníku?

Tričko je základný top s krátkymi rukávmi, ktorý sa predáva v rôznych strihoch, materiáloch a štýloch. Predovšetkým by ste vo svojom šatníku mali mať aspoň jedno bavlnené dámske a pánske tričko. Aby ste vytvorili viacero trendy outfitov, nepotrebujete vlastniť 100 rôznych tričiek. Stačí mať pár kvalitných. Vo svojom šatníku by ste teda mali mať pár jednofarebných tričiek, napríklad v čiernej a bielej farbe, ktoré môžete kombinovať s čímkoľvek. Podľa typu vašej postavy môžete zvoliť tričká s výstrihom do V alebo U.

ženy, okuliare
Zdroj: Shutterstock/Alena Ozerova

V súčasnosti medzi módne trendy patria aj rôzne dámske a pánske tričká s potlačou, nápismi alebo vzormi. Obľúbené sú napríklad pruhované tričká. V letných mesiacoch môžete siahnuť aj po ľanových, ktoré sú vzdušné a príjemné na tele. Mnohí muži vyzerajú sexi aj v henley tričku, ktoré poznáte aj pod názvom polo tričko s pár gombíkmi vo vrchnej časti. Ženy naopak pôsobia žensky a elegantne v tričku s madeira vzorom, s volánmi a s rôznymi doplnkami.

Ako nosiť pánske tričko štýlovo?

Existuje viacero spôsobov, ako nosiť pánske tričko. Na bežný deň môžete skombinovať klasické jednofarebné pánske tričko a džínsy, v lete šortky. K tomuto outfitu môžete pokojne zvoliť tenisky. V chladnejších mesiacoch alebo večer si môžete k tomuto outfitu obliecť obyčajnú mikinu, bomberu alebo koženku. Pokiaľ chcete, aby váš outfit vyzeral viac elegantnejšie, nebojte sa kombinovať džínsy so sakom a teniskami. Veľmi trendy je nosiť oblek, biele tričko a opäť tenisky alebo mokasíny. Ako sa hovorí, v jednoduchosti je krása a v tomto prípade to platí obzvlášť.

Ako nosiť dámske tričko?

Ženy rovnako môžu využiť vyššie spomenuté spôsoby nosenia dámskeho trička. Avšak povedzme si na rovinu, trh ponúka ženám širšie množstvo typov tričiek. Aj v e-shope MODIVO nakúpite dámske tričká rôznych tvarov, veľkostí, farieb a rôznych materiálov. Pokiaľ chcete vytvoriť ležérny outfit na bežné nosenie, vsaďte na istotu a oblečte si jednofarebné tričko s výstrihom do V spolu s džínsami alebo pohodlnými legínami. V lete sú napríklad veľmi obľúbené aj crop top tričká či rôznofarebné tričká, ktoré tiež môžete kombinovať viacerými spôsobmi, a to buď k šortkám, ale taktiež aj k sukni. Letný outfit vytvoríte aj kombináciou vzorovaných a kvetinových tričiek či tričiek s nápisom. Dôležité je však vybrať také tričko, ktoré bude kopírovať vašu postavu.

móda, okuliare
Zdroj: Shutterstock/Alena Ozerova

Nezabúdajte využívať rôzne trendy triky. Vaša postava vynikne, ak si tričko zastrčíte do nohavíc alebo sukne. Kombinujte protikladné farby trička a nohavíc, či rôzne štýly oblečenia. Áno, aj tričko môže byť súčasťou elegantného outfitu. Mnohokrát stačí doplniť len správne doplnky. Pri kúpe trička odporúčame tiež vždy použiť veľkostnú tabuľku, aby vám tričko perfektne sedelo. Širokú ponuku dámskych, ale aj pánskych tričiek nájdete aj v e-shope MODIVO.

Domov
Zdieľať
Diskusia