Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2022, 7:29
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Film Carter ponúkne nonstop šialenú akciu bez strihu v štýle Raid a Hardcore Henry. Priprav sa na akčný film roka

Film Carter ponúkne nonstop šialenú akciu bez strihu v štýle Raid a Hardcore Henry. Priprav sa na akčný film roka
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY CARTER
Uložiť Uložené

Akčný film Carter sa razom stáva jedným z najočakávanejších filmov do konca roka.

Carter sa zobudí na neznámom mieste a bez akýchkoľvek spomienok. Naviguje ho len hlas v jeho hlave, ktorý patrí záhadnej žene. Ak ju neuposlúchne, vybuchne mu v ústach bomba. Jeho úloha spočíva v záchrane dieťaťa, ktoré v sebe nesie protilátky na nový, smrteľný vírus, ktorý začína ničiť celú planétu. Carterovi sú však v pätách agenti CIA a kórejská mafia. 

Odporúčané
Tieto filmy chce vidieť každý. Pozrieme si ich ešte tento rok a len v kinách Tieto filmy chce vidieť každý. Pozrieme si ich ešte tento rok a len v kinách 18. júla 2022, 14:30

Film naoko pracuje s tým, že nemá žiadny strih a ide o neprerušovanú akciu. Tvorcovia sem-tam museli natáčanie prerušiť a presunúť štáb či dať si oddych. Ide tak skôr o veľmi šikovné filmárske triky, vďaka ktorým bude film vyzerať, akoby ho natočili na jeden záber.

Prezentované zábery vyzerajú veľmi pôsobivo, hlavne keď sa kamera musí rýchlo presunúť z poschodia na zem a celý čas pritom sleduje postavy. Prepracovane vyzerajú aj choreografie akčných súbojov, ktoré pripomínajú fantastický, ázijský akčný film Raid. Trailer nám miestami pripomínal aj netradičný akčný film Hardcore Henry, ktorý natočili z pohľadu z prvej osoby. 

Carter režíroval Jung Byung-gil (The Villainess). Film sa na Netflix dostane 5. augusta. Aj vďaka traileru nižšie by sme Cartera pokojne zaradili k najočakávanejším filmom roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia