Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Y-Games PRO Series.
8. júla 2022, 10:30
Čas čítania 1:39
redakcia

Finále medzinárodnej CS:GO ligy Y-Games PRO Series je už dnes podvečer. Kto získa najväčšiu finančnú výhru z balíka 41-tisíc eur?

Finále medzinárodnej CS:GO ligy Y-Games PRO Series je už dnes podvečer. Kto získa najväčšiu finančnú výhru z balíka 41-tisíc eur?
Zdroj: Y-Games PRO Series
TECH HRY TWITCH
Uložiť Uložené

Druhý ročník Y-Games PRO Series sa blíži do svojho záveru. O titul absolútneho víťaza zabojujú dva najlepšie tímy.

Kto získa najväčšiu finančnú výhru z celkovej sumy 41-tisíc eur v druhom ročníku medzinárodnej CS:GO ligy Y-Games PRO Series? O titul absolútneho víťaza  zabojujú dva najlepšie tímy už dnes podvečer o 18.00 h.

Finále prinesie súboj domáceho tímu Dynamo Eclot proti akadémii nemeckého veľkoklubu BIG, ktorý  je deviaty najlepší tím na svete podľa HLTV (Dynamo #63, BIG Academy #57). Hráči ukážu svoje najlepšie výkony na piatich mapách a sledovať ich môžeš na Twitchi.

Y-Games PRO Series
Zdroj: Y-Games PRO Series

Oba tímy čaká náročný súper. Mužstvo BIG Academy sa prebojovalo priamo do play-off ako víťaz skupiny B, v ktorej ho porazil len tím PACT. Vo štvrťfinále ľahko zdolali tím Cryptova a v semifinále porazili po tesných súbojoch poľského protivníka AGO eSports. 

Dynamo ECLOT si cestu do finále predĺžili zastávkou v play-in fáze, kde zdolali minuloročný strieborný tím Budapest Five. Vo štvrťfinále vyradili z bojov aktuálnych majstrov Slovenskej republiky – mužstvo eSuba – a v semifinále ich čakal súboj proti tímu ONYX, ktorých zdolali v poslednej mape v predĺžení. 

Hráči sú v najlepšej forme. Podarí sa zvíťaziť domácemu celku alebo poputuje trofej do Nemecka? Odpoveď na túto otázku prinesie dnešné finále, ktorým ťa budú sprevádzať Patrik „Papo“ Porubský, Richard „Rey“ Gehrer, Milan „Bito“ Bitala a špeciálni hostia vysielania – Jiří „Kozlik“ Kozel a Tomáš „teCkoO“ Koširer. 

Okrem finálového zápasu nás čaká aj najväčšie rozdávanie hodnotných cien. Svoj herný inventár môžeš vylepšiť vďaka CS:GO skinom, ktoré venovala spoločnosť VÚB banka. V prípade, že potrebuješ nakopnutie pri hraní, zapoj sa do súťaže o herné výživové doplnky od novej značky JaguarFox. Organizátori majú pripravených päť špeciálnych rozširujúcich balíčkov. Získať môžeš aj VIP lístky na Majstrovstvá Slovenskej republiky v elektronických športoch 2022, ktoré budú počas Autosalónu v nitrianskom Agrokomplexe v dňoch 13. až 16. októbra. 

Y-Games PRO Series
Zdroj: Y-Games PRO Series

Zapojiť sa môžeš aj do hlasovania o Budiš highlight play-off fáze alebo do hlasovania o najužitočnejšieho hráča ligy – Budiš MVP. Odmenou je pitný režim na mesiac alebo nákupné poukážky v hodnote 150 eur. 

Ak máš nad 18 rokov, spoločnosť Fortuna má pripravené stávky na finálový zápas. Stav si na víťaza na webovej stránke. Sledovať vyvrcholenie PRO Series sa určite oplatí. Nalaď si dnes podvečer o 18.00 h finále Y-Games PRO Series a drž palce tímom BIG Academy a Dynamo ECLOT.

Y-Games PRO Series prinášajú spoločnosti VÚB banka, Fortuna a Qorpo. Pre viac informácií sleduj webovú stránku, Facebook, Instagram a Twitch

Y-Games PRO Series
Zdroj: Y-Games PRO Series

P. S. Od 7. do 10. júla prebiehajú zápasy majstrovstiev Európy v meste Oradea, kde naša reprezentácia bojuje o postup na majstrovstvá sveta na Bali. Viac informácií o zápasoch nájdeš na stránke Slovenskej asociácie elektronických športoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia