Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2022, 11:00
Čas čítania 0:36
refresher team

Chceš reproduktor Marshall v hodnote 180 eur? Odpovedz na otázky a zapoj sa do súťaže

Chceš reproduktor Marshall v hodnote 180 eur? Odpovedz na otázky a zapoj sa do súťaže
Zdroj: Unsplash/Mungyu Kim
REFRESHER
Uložiť Uložené

Potrvá to len pár minút a si v hre.

Aktualizované: SÚŤAŽ UKONČENÁ! Zbieranie odpovedí do dotazníka sme aktuálne zastavili a reproduktor získava výherca s e-mailom n.ku****[email protected]. Výherca bol kontaktovaný e-mailom. 

Ako najradšej tráviš voľný čas? Odpovedz nám na pár otázok v dotazníku a zapoj sa do súťaže o bluetooth reproduktor Marshall ACTION II v hodnote 180 eur. Potrvá ti to len pár minút a môžeš získať dizajnový reproduktor so špičkovým zvukom. 

zapojiť sa
Tvoje odpovede nebudú nikde zverejnené, dotazník sme vytvorili, aby sme lepšie spoznali správanie našich fanúšikov. Žiadne osobné údaje nebudeme zdieľať s tretími stranami mimo Refresheru.

Povedz nám, či chodíš radšej na párty alebo festivaly, ako sa najčastejšie dohoduješ s kamarátmi a v akom veľkom meste bývaš. Vyplnenie dotazníka ti potrvá len chvíľku, nezabudni na konci napísať svoj e-mail, kde ťa budeme kontaktovať v prípade výhry. 

Zapojiť sa môžeš do 20. júna do 15.00 h. Následne spomedzi všetkých, ktorí dotazník vyplnili, vyžrebujeme jedného výhercu reproduktora. Výhercu budeme kontaktovať e-mailom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia