Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2022, 20:24
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Penelope Cruz a Antonio Banderas si uťahujú z hollywoodskych hercov a ich manierov v chválenej komédii

Penelope Cruz a Antonio Banderas si uťahujú z hollywoodskych hercov a ich manierov v chválenej komédii
Zdroj: The Mediapro Studio
FILMY A SERIÁLY OFFICIAL COMPETITION (FILM ROKA)
Uložiť Uložené

Chválená komédia sa do kín dostane už v júni. Sleduj podarený trailer.

Komédiu Official Competition natočilo argentínske duo režisérov Gaston Duprat a Mariano Cohn (natočili aj chválenú drámu The Distinguished Citizen). Tentoraz sa pripravujú na premiéru svojej najnovšej komédie, ktorá sa do kín dostane 17. júna, avšak nie je známe, či ju uvidíme aj na Slovensku.

Premiéru mala na prestížnom festivale v Cannes, odkiaľ si odniesla veľmi pozitívne ohlasy. Napríklad na Rottentomatoes má po 17 recenziách priemer hodnotení 8,5 z 10. Tvorcovia snímku propagujú najnovším trailerom.

Odporúčané
Mission Impossible 7 stojí už takmer 300 miliónov dolárov. Film nie je ani po rokoch dokončený, no Tom Cruise doň pridal ponorku Mission Impossible 7 stojí už takmer 300 miliónov dolárov. Film nie je ani po rokoch dokončený, no Tom Cruise doň pridal ponorku 12. apríla 2022, 9:30

V centre deja je postava herečky Penelope Cruz, ktorá je prestížnou režisérkou. Istý milionár ju poverí tým, aby natočila ďalšiu veľkú filmovú klasiku. Hlavné roly v jej novom filme majú hrať excentrická hollywoodska hviezda (hrá ho Antonio Banderas) a chválený divadelný herec (Oscar Martinez). Problém je, že si vôbec nerozumejú a jeden druhému vyčítajú, že sú zapredaní a nerobia dobré filmy.

Režisérka vymyslí kreatívne a nevšedné spôsoby, ako ich donútiť spolupracovať. Na pozadí toho všetkého sa odohráva satira a paródia hollywoodskeho fungovania a hollywoodskych hercov ako takých. Snímka vyzerá v traileri veľmi pútavo, takže si ju určite pozrieme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia