Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2022, 19:51
Čas čítania 0:38
Richard Balog

Tehotná Rihanna pózuje v priehľadnom outfite na titulnej strane magazínu Vogue

Tehotná Rihanna pózuje v priehľadnom outfite na titulnej strane magazínu Vogue
Zdroj: Youtube/Vogue
MÓDA RIHANNA VOGUE
Uložiť Uložené

Budúca mama sa odhalila pred objektívom celebritnej fotografky Annie Leibovitz a výsledok je skvelý.

Tehotná Rihanna je hviezdou májového vydania magazínu Vogue. Na titulnej strane má oblečený priehľadný outfit v červenej farbe, ktorý obopína jej krivky, a vyzerá skvelo. Budúca mama sa odhalila pred objektívom celebritnej fotografky Annie Leibovitz.

Je príliš zábavné obliekať sa. Nenechám túto časť zmiznúť preto, že moje telo sa mení. (Rihanna pre Vogue)  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Rihanna v rozhovore povedala viacero informácií zo svojho súkromia, o móde, romantike, ale aj o tom, aké to je, nosiť pod srdcom dieťa, ktoré sleduje už pred narodením celý svet. Tlačenú verziu nájdeš pri troche šťastia aj v slovenských trafikách. 

Nižšie nájdeš video zo zákulisia fotenia, počas ktorého Rihanna vystriedala niekoľko luxusných outfitov a hotel The Ritz poskytol dokonalé priestory a kulisy. Hoci zábery majú pôvab, aký sa od fotografií Leibovitz očakáva, nálada bola uvoľnená. 

Partnerka A$AP Rockyho na seba upriamila pozornosť aj v marci, keď ovládla týždne módy vďaka vyzývavým outfitom, ktoré sme rozobrali v článku.

Odporúčané
Justin Bieber navrhol vlastný skúter Vespa. Súčasťou je aj helma a súprava cestovných doplnkov    Justin Bieber navrhol vlastný skúter Vespa. Súčasťou je aj helma a súprava cestovných doplnkov 12. apríla 2022, 12:31
Domov
Zdieľať
Diskusia