Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2022, 12:31
Čas čítania 0:47
Richard Balog

Justin Bieber navrhol vlastný skúter Vespa. Súčasťou je aj helma a súprava cestovných doplnkov

Justin Bieber navrhol vlastný skúter Vespa. Súčasťou je aj helma a súprava cestovných doplnkov
Zdroj: Vespa
TECH JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Vespa Sprint v bielej farbe bude dostupná už 20. apríla u vybraných predajcov talianskej značky.

Justin Bieber navrhol vlastný skúter Vespa. Model s názvom Sprint zahalil do bielej farby, ktorú doplnil o sivé detaily v podobe plameňov a svojho mena na oboch podbehoch skútra. Súčasťou spolupráce je aj biela helma a súprava cestovných doplnkov. 

„Prvýkrát som sedel na Vespe niekde v Európe, pravdepodobne v Londýne alebo v Paríži. Pamätám si, že som videl Vespu a povedal som si, že chcem jazdiť na jednej z nich,“ povedal Bieber pri odhalení skútra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vespa (@vespa)

Odporúčané
Hľadáš nové slnečné okuliare? V kurze je retro na všetky spôsoby Hľadáš nové slnečné okuliare? V kurze je retro na všetky spôsoby 8. apríla 2022, 17:30

Vespa s rukopisom americkej superstar bude k dispozícii v troch motorových úpravách, a to 50, 125 a 150 kubických centimetrov. Skúter disponuje plnofarebným digitálnym displejom, ktorý ľahko spáruješ so svojím mobilom a môžeš meniť farbu predných LED svetlometov. Samozrejmosťou sú aj ikonické 12-palcové kolesá. V predaji bude už 20. apríla u vybraných predajcov talianskej značky.

Štýlové bicykle a skútre sa v poslednom období stali vyhľadávanými produktmi, ktoré chce upraviť takmer každý módny dom aj množstvo známych osobností. Bieber stavil na spojenie talianskeho štýlu a kalifornskej uvoľnenosti, čím si získal naše srdcia. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vespa (@vespa)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vespa (@vespa)

Domov
Zdieľať
Diskusia