Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
26. marca 2022, 10:03
Čas čítania 2:36
Adam Novosad TASR

Zomrel bubeník kapely Foo Fighters Taylor Hawkins. Mŕtveho ho našli v hotelovej izbe v kolumbijskej Bogote

NEWS FOO FIGHTERS ÚMRTIA ZNÁMYCH OSOBNOSTÍ
Uložiť Uložené

Príčinu smrti Taylora Hawkinsa hudobná skupina bližšie nešpecifikovala.

Vo veku 50 rokov zomrel Taylor Hawkins, bubeník americkej hudobnej skupiny Foo Fighters. Skupina je momentálne na koncertnom turné po Južnej Amerike, kde mala v piatok 25. marca vystúpiť na festivale Estereo Picnic v kolumbijskom hlavnom meste Bogota.

Hawkinsa našli mŕtveho v hotelovej izbe, ale skupina vo svojom oficiálnom vyjadrení bližšie nešpecifikovala príčinu smrti. Foo Fighters v reakcii na úmrtie svojho bubeníka zrušili vystúpenie nielen na kolumbijskom festivale, ale aj na zostávajúcich zastávkach svojho juhoamerického turné, píše The Guardian.

„Rodina Foo Fighters je zdrvená tragickou a predčasnou stratou nášho milovaného Taylora Hawkinsa,“ napísala hudobná skupina na svojom oficiálnom Twitteri. „Jeho hudobný duch a nákazlivý smiech budú naďalej navždy žiť vo všetkých z nás,“ skonštatovali v príspevku.



V Refresheri ti každodenne prinášame aktuálne správy zo sveta. Viac noviniek nájdeš v našej sekcii News.
Domov
Zdieľať
Diskusia