Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Doktor Zub.
1. apríla 2022, 11:00
Čas čítania 2:16
Sponzorovaný obsah

Túžiš po krásnom žiarivom úsmeve? Na klinike Doktor Zub vieš cenu vopred, môžeš platiť na splátky a dostaneš 10-ročnú záruku

Túžiš po krásnom žiarivom úsmeve? Na klinike Doktor Zub vieš cenu vopred, môžeš platiť na splátky a dostaneš 10-ročnú záruku
Zdroj: Doktor Zub
ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Získaj väčšie sebavedomie s krásnym novým úsmevom, ktorý môžeš mať po dvoch sedeniach.

Zdravé zuby nie sú dôležité iba pre tvoje zdravie, žiarivý, dokonalý úsmev zohráva dôležitú úlohu aj pri tvojom výzore. Zanedbaný chrup pôsobí neesteticky a vyvoláva v ľuďoch predsudky. Stačí zmena ako bielenie, rekonštrukcia chrupu či náhrada poškodeného zuba korunkou a tvoj výzor sa výrazne zmení, vďaka čomu sa zvýši aj tvoje sebavedomie. Ak už viac nechceš skrývať úsmev, pozri sa, ako ti s tým pomôžu na klinike Doktor Zub.

Zubná klinika Doktor Zub v Michalovciach sa zameriava na estetické rekonštrukcie úsmevu, individuálnu estetiku a poskytuje aj plné spektrum zubnolekárskych výkonov. Ku každému pacientovi pristupujú individuálne a priateľsky, tak aby si nemusel v čakárni sedieť v strese. Okrem toho sa nemusíš báť preto, lebo pri svojej práci využívajú najmodernejšie technológie a digitálne postupy a zákroky sú bezbolestné. Ceny výkonov vieš vopred a možná je aj platba na splátky. Navyše ak nie si z okolia Michaloviec, klinika ti pomôže zabezpečiť hotel v jej blízkosti.

viac informácií
Pri práci využívajú najmodernejšie technológie.
Pri práci využívajú najmodernejšie technológie. Zdroj: Doktor Zub

Úplne nový úsmev 

Na tejto klinike sa ti dokážu postarať o kompletne nový úsmev. Ak si svoje zuby zanedbával, stále nie je neskoro dať ich do poriadku. Naopak, čím dlhšie budeš čakať, tým väčšie zásahy a opravy budú musieť zubní lekári robiť. Dokážu ti tu kompletne zrekonštruovať celý chrup ako po estetickej, tak aj zdravotnej stránke. Kompletnú rekonštrukciu tu dokážeš absolvovať v rámci dvoch návštev

Ak ti prekáža napríklad len medzierka medzi zubami, nemusíš si dávať nevyhnutne strojček na zuby. Vďaka estetickým fazetám a korunkám ti na tejto klinike dokážu upraviť aj takéto detaily.

Zmena, ktorá bola dosiahnutá estetickou rekonštrukciou chrupu.
Zmena, ktorá bola dosiahnutá estetickou rekonštrukciou chrupu. Zdroj: Doktor Zub

Estetické fazety – najmenej invazívna cesta premeny úsmevu

Fazety sa najčastejšie využívajú na estetické účely. Ide o tenké keramické škrupinky, ktoré sú vytvarované podľa tvojho pôvodného zuba a neskôr sa naň nasadia. Estetické fazety sa používajú v prípade, že je tvoj zub zlomený, má nepravidelné alebo nevhodné sfarbenie, prípadne inú, tebe nevyhovujúcu estetickú chybu.

Fazety sú najmenej invazívnou cestou pri premene chrupu, keďže sa pri ich aplikácii zachovávajú zdravé zubné tkanivá. Využívajú ich aj mnohé svetové a slovenské celebrity. Dnes už nie sú tak cenovo a odborne nedostupné, preto sa môžeš aj ty pýšiť hollywoodskym úsmevom

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DoktorZub - Zubná Klinika (@doktorzub.sk)

Estetické korunky nastupujú, keď je zub výraznejšie poškodený 

Fazetám sú podobné aj korunky, no tie slúžia ako náhrada zuba, ktorý je výraznejšie poškodený, ale aj vtedy, ak je tvoj zub zlomený či nesprávne orientovaný. Estetická korunka je vytváraná na základe odtlačkov tvojho zuba tak, aby perfektne sedela. Jej výroba trvá maximálne desať dní a dovtedy ti nasadia jej estetickú náhradu.

Tieto korunky sú vyhotovené zo zirkónu, pričom sú celokeramické, bez použitia kovu, čo prináša viacero výhod – lepšiu kvalitu, estetiku, trvácnosť a pevnosť. V prípade použitia korunky na predných zuboch využívajú na klinike Doktor Zub aj materiál e.max, z ktorého sú zhotovené celokeramické korunky. 

Na estetické zákroky máš na klinike Doktor Zub 10-ročnú záruku, pričom stačí len chodiť na pravidelné preventívne prehliadky. 
objednať sa

Bielenie zubov, dentálna hygiena aj preventívne prehliadky 

Okrem takýchto estetických zákrokov sa na tejto klinike robia aj všetky ďalšie bežné zákroky. Môžeš si tu dať vybieliť zuby, absolvovať preventívnu prehliadku a dentálnu hygienu. Postarajú sa ti aj o kazy, a ak je to potrebné, aj o vytrhnutie zuba.

To všetko pomocou najmodernejších prístrojov a bezbolestne. Počas zákrokov ti zároveň ukážu interaktívne animácie, s ktorými lepšie pochopíš dôvod zákroku a budeš vopred vedieť, aký je postup zákroku.

Ak už viac nemáš chuť skrývať svoje zuby zakaždým, keď sa usmeješ, všetok strach zo zubárov nechaj za sebou a odovzdaj sa do rúk odborníkov na klinike Doktor Zub.

Doktor Zub , zubná klinika, zuby Doktor Zub , zubná klinika, zuby Doktor Zub , zubná klinika, zuby Doktor Zub , zubná klinika, zuby
Zobraziť galériu
(6)
Domov
Zdieľať
Diskusia