Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2022, 12:34
Čas čítania 0:41
Jakub Paulík

Mila Kunis a Ashton Kutcher prispejú na pomoc Ukrajine 3 miliónmi dolárov

ZAUJÍMAVOSTI ASHTON KUTCHER MILA KUNIS
Uložiť Uložené

Vyzbierať chcú dokopy 30 miliónov dolárov.

Ashton Kutcher a Mila Kunis sa pridali k hollywoodskym párom, ktoré posielajú peniaze na pomoc Ukrajine. Len nedávno Ryan Reynolds a Blake Lively prisľúbili, že na humanitárne účely prispejú rovným miliónom dolárov. Manželské duo hercov Ashton Kutcher a Mila Kunis sa však „buchli po vrecku“ ešte viac.

Na pomoc Ukrajine totiž podľa ich videa na Instagrame venujú 3 milióny dolárov a svojich fanúšikov vyzvali, aby cez Gofundme prispeli tiež. Cieľom je dosiahnuť sumu 30 miliónov dolárov. Mila Kunis sa podľa vlastných slov považuje za Američanku, no narodila sa na Ukrajine.

Tvrdí, že ešte nikdy nebola na svoj pôvod taká hrdá ako práve teraz. Jej manžel Ashton Kutcher k slovám Kunis dodal, že je hrdým manželom Ukrajinky. Peniaze vyzbierané cez Gofundme poputujú spoločnostiam Flexport a Airbnb, ktoré zaobstarávajú materiálnu pomoc a ubytovanie pre utečencov.

„Ukrajinci sú hrdí a statoční ľudia, ktorí si v čase núdze zaslúžia našu pomoc,“ napísala herečka na Gofundme. Ukrajinu okrem Kunis a Kutchera doposiaľ podporilo viacero známych hviezd, ako Arnold Schwarzenegger, Olga Kurylenko či Madona. Ich vyjadrenia nájdeš v tomto článku.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ashton Kutcher (@aplusk)

Domov
Zdieľať
Diskusia