Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2022, 18:30
Čas čítania 5:12
Jakub Paulík

Celebrity, ktoré podporujú Ukrajinu: Vladimira Putina prirovnávajú k Hitlerovi a ukazujú mu prostredník

Celebrity, ktoré podporujú Ukrajinu: Vladimira Putina prirovnávajú k Hitlerovi a ukazujú mu prostredník
Zdroj: Alessandro Bremec/LaPresse/AP/TASR
ZAUJÍMAVOSTI RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT VOJNA NA UKRAJINE
Uložiť Uložené

Vybrali sme 10 osobností, ktoré podporili ukrajinský boj a odsúdili útok zo strany Ruska.

Niektorých celebrít sa vojna na Ukrajine bytostne dotýka, iné by jej vzhľadom na vzdialenosť od konfliktu nemuseli venovať príliš pozornosti, no napriek tomu sa ozvali. Podporili boj Ukrajiny, odsúdili ruskú agresiu a vyzvali na humanitárnu a finančnú podporu pre nášho východného suseda. Vybrali sme 10 známych osobností, ktoré po 24. februári 2022 nezostali ticho.

Refresher ako lifestylový portál píše aj životoch celebrít. Po útoku na Ukrajinu sa však z veľkej časti venujeme kriticky dôležitému dianiu na Ukrajine, ktoré zasiahlo nielen susedné krajiny Ukrajiny, ale aj celú Európu. O aktuálnom dianí sa rozprávame s odborníkmi, ale sledujeme ho aj priamo z vojnou zasiahnutej Ukrajiny. Náš obsah môžeš podporiť ako člen klubu Refresher+.

Vladimir Putin a Volodymyr Zelenskyj.
Vladimir Putin a Volodymyr Zelenskyj. Zdroj: Russian Presidential Press Service, Ukrainian Presidential Press Office/AP/TASR

Ross z Priateľov vyjadril rešpekt prezidentovi Ukrajiny

Ukrajinský prezident Volodomyr Zelenskyj sa stal pre Ukrajinu a veľkú časť sveta hrdinom. Ľudí okrem iného zasiahli jeho slová z 26. februára, keď odmietol, aby ho evakuovali do USA. „Boj prebieha tu. Potrebujem muníciu, nie odvoz,“ povedal vtedy. Slová Zelenského obleteli médiá a zjavne zaujali aj amerického herca Davida Schwimmera.

Domov
Zdieľať
Diskusia