Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2022, 7:57
Čas čítania 0:44
Jakub Paulík TASR

Super Bowl 2022: Los Angeles Rams získali titul, Eminem neuposlúchol organizátorov

ŠPORT SUPER BOWL SUPER BOWL 2022
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Raper nezostal svojej povesti nič dlžný.

Hráči Los Angeles Rams po druhýkrát získali trofej Vincea Lombardiho. Svojho súpera Cincinnati Bengals zdolali tesným výsledkom 23 : 20. Tímu Bengals sa teda nepodarilo získať titul ani do tretice. Prvýkrát prehrali v roku 1982 a finále sa im nevydarilo ani v roku 1989.

Los Angeles Rams nad Cincinnati Bengals vyhrávali až do 59. minúty, keď dočasne stratili vedenie. Touchdownom rozhodol Cooper Kupp, ktorý získal aj trofej pre najužitočnejšieho hráča Super Bowlu LVI.

„Hádam si cenu pre najužitočnejšieho hráča ani nezaslúžim. Som len vďačný chlapcom, ktorí sú okolo mňa. Tiež trénerom a našim rodinám. Každému, kto nás podporoval na našej ceste,“ povedal Kupp.

Eminem v polčase rebeloval

Ťahákom večera je už tradične polčas, keď dostáva priestor očakávaná hudobná šou. Organizátori sa tento rok rozhodli pre vystúpenie viacerých rapových legiend. Na Super Bowle vystúpili Mary J. Blige, Kendrick Lamar, Dr. Dre, Snoop Dogg či Eminem.

Posledný menovaný si v závere svojho sóla na protest rasovej nerovnosti kľakol na zem. Portál Unilad uvádza, že toto symbolické gesto mu organizátori údajne zakázali. Raper ich však jednoducho neposlúchol.

Domov
Zdieľať
Diskusia