Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2022, 13:47
Čas čítania 0:45
Dominik Vetrák

Channing Tatum je po zrušení komiksovky Gambit zdevastovaný. „Doteraz nemôžem pozerať marvelovky, až tak ma to bolí“

Channing Tatum je po zrušení komiksovky Gambit zdevastovaný. „Doteraz nemôžem pozerať marvelovky, až tak ma to bolí“
Zdroj: Marvel Comics
FILMY A SERIÁLY CHANNING TATUM
Uložiť Uložené

Channing spomína na obdobie vývoja Gambita veľmi bolestivo.

Hollywoodsky herec Channing Tatum sa rozprával s redaktorom filmového portálu Variety a okrem iného prezradil aj to, ako vnímal rozpad komiksového filmu Gambit, ktorý sa mal natáčať okolo roku 2017. Ten mal byť zasadený do rovnakého sveta ako Deadpool, X-Men či Wolverine.

Štúdio 20th Century Fox však film na poslednú chvíľu zrušilo. Tatumov producentský partner Reid Carolin dokonca prezradil, že sa štáb spoločne s hercami už chystal na natáčanie, keď sa dozvedeli, že sa nič nekoná. 

Odporúčané
Chcel byť nový Bill Gates a prekonať World of Warcraft. Nemal však šajnu, ako sa robia hry, zbankrotoval a stratil 6 rokov života Chcel byť nový Bill Gates a prekonať World of Warcraft. Nemal však šajnu, ako sa robia hry, zbankrotoval a stratil 6 rokov života 31. januára 2022, 16:30

Channinga to traumatizovalo. Postavu vnímal ako svojho priateľa, s ktorým trávil posledné roky a zbližoval sa s ním. Zrušenie filmu pre neho znamenalo niečo, ako keby stratil kamaráta. Tatum sa na filme podieľal aj ako producent, pričom pracoval aj na scenári a snímku mal režírovať. Štúdio však chcelo iných režisérov, keďže Tatum predtým nikdy nič nenatočil. Herec sa režírovania vzdal, len aby film vznikol, no nakoniec ani to nestačilo. 

Gambit mal byť podobný Deadpoolovi s hodnotením R, a teda pre dospelých. Akčný blockbuster sa mal zamerať aj na romantický vzťah Gambita. Film nakoniec nikdy nevznikol a Channing Tatum preto už nie je schopný pozerať marvelovské filmy, lebo je to vraj pre neho bolestivé. 

Channing Tatum Gambit
Zdroj: Marvel Comics
Domov
Zdieľať
Diskusia