Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2022, 12:30
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Seriál Halo bude sci-fi blockbuster za veľké peniaze. Prvý trailer odhaľuje vojnu s mimozemskou rasou Covenant a nádherný vesmír

Seriál Halo bude sci-fi blockbuster za veľké peniaze. Prvý trailer odhaľuje vojnu s mimozemskou rasou Covenant a nádherný vesmír
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY HALO SERIÁL
Uložiť Uložené

Už v marci sa na Paramount+ začne vysielať očakávaný seriál Halo.

Streamingová platforma Paramount+ odhalila prvý trailer na svoj očakávaný seriál Halo. Vznikol podľa slávnej videohernej série od Xboxu, v ktorej legendárny Master Chief bojuje s mimozemšťanmi rasy a aliancie Covenant v 26. storočí.

Osud Zeme a celej ľudskej rasy je primárne v jeho rukách. Master Chief je jedným zo sparťanov, extrémne nadaných a špičkových vojakov, ktorých špeciálne upravila vedkyňa Dr. Halsey (hrá ju Natascha McElhone). Sparťania bojujú vo vesmírnych bitkách a Master Chief je najlepší z nich.

Odporúčané
10 najočakávanejších filmov a seriálov na Netflixe, HBO a iných streamovacích službách vo februári 2022 10 najočakávanejších filmov a seriálov na Netflixe, HBO a iných streamovacích službách vo februári 2022 31. januára 2022, 10:30

Populárny príbeh sa teda po 20 rokoch na konzolách Xbox dostáva aj na televízne obrazovky. Fanúšikovia hier si akurát budú musieť zvyknúť na nový hlas hlavnej postavy.

V seriáli ho hrá Pablo Schreiber, zatiaľ čo v hrách mu svoj nezameniteľný hlas požičal Steve Downes. Na vývoji seriálu sa okrem tvorcov z Paramount+ podieľali aj Showtime, herný gigant Microsoft a 343 Industries (tvorcovia nových hier Halo), pričom produkčne pomáhal aj legendárny režisér Steven Spielberg so svojou spoločnosťou Amblin Television. Seriál sa začne vysielať už 24. marca 2022. 

Domov
Zdieľať
Diskusia