Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2022, 7:28
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Nový trailer na posledný film Jackass: Stará partia vymýšľa originálne druhy bolesti pre nováčikov

Nový trailer na posledný film Jackass: Stará partia vymýšľa originálne druhy bolesti pre nováčikov
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY JACKASS FOREVER
Uložiť Uložené

Koľko zlomených končatín vo filme napočítame?

Jackass Forever je posledný diel hlavnej série s pôvodnými hercami okolo Johnnyho Knoxvilla. Namiesto tradičnej rozlúčky s hlavnými hercami sa však starí harcovníci rozhodli, že dajú priestor aj mladým puškám. Nováčikovia v sérii to však nemali jednoduché. Ako sa môžeš presvedčiť v traileri, čakali ich bolestivé skúšky, na ktorých sa bavil celý štáb.

Odporúčané
10 mŕtvych hercov z Harryho Pottera 10 mŕtvych hercov z Harryho Pottera 8. januára 2022, 9:30

V novom filme budú čeliť pavúkom, lietať z kanóna, narážať do stien, skákať do kaktusov, udierať sa po semenníkoch a tej bolesti bude oveľa viac. Ak si videl predošlé trailery, odporúčame tento vynechať. Predsa len, niektoré zábery bude lepšie vychutnať si v kine.

Slovenská premiéra zatiaľ naplánovaná nie je, ale pevne veríme, že sa jej dočkáme. Takýto film si pýta skupinový kinozážitok a obrovskú zábavu. V amerických kinách sa snímka bude premietať už od februára. 

Domov
Zdieľať
Diskusia